Aikuisten kurssit

Aikuisten kurssit ovat sinulle paras tapa harrastaa, mikäli tykkäät treenata saman ohjaajan johdolla ja tutun ryhmän kanssa läpi kauden – yhdessä oppiminen on monin verroin hauskempaa ja antoisampaa! Tarjolla on kursseja suosituimmista lajeistamme; tankotanssista ja joogasta.

Peruskurssilla opit lajin perusteet ja eikä aiempaa kokemusta lajista tarvitse olla. Tankotanssin jatkokurssi on tarkoitettu jo hieman edistyneemmille harrastajillemme. Aikuisten kursseilla saat harrastukseesi säännöllisyyttä ja kehityt varmasti.

Tuu testaamaan! Mikäli sinua kiinnostavassa ryhmässä on vielä tilaa, voit tulla tutustumaan ryhmään ensimmäisellä treenikerralla edulliseen 10€ kokeilutuntihintaan. Ilmoittaudu tutustumaan laittamalla viestiä info@readysetpole.fi. Aikuisten ryhmien ensimmäiset treenikerrat ovat viikolla 3.

Tervetuloa kohottamaan harrastuksesi uudelle tasolle!


Aikuisten kurssit
17 x 60min

x 17 tunnin mittaista kurssikertaa
x kerran viikossa koko syyskauden ajan
x tuttu ohjaaja ja treeniporukka koko kurssin ajan
Kaikille yli 12 vuotiaille

249€/ 224€*

*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

tai

Valitsemasi RSPn jäsenyys + kausimaksu 60€ /kausi

Joogan peruskurssilla pääset tutustumaan monipuolisesti Ready Set Polen joogatarjontaan ja erilaisiin joogaharjoituksiin – tutuiksi tulevat hot jooga, yin jooga sekä ilmajooga. Aloitamme kurssin joogan tekniikalla ja tutustumme asanaharjoitukseen normaalilämpöisessä salissa. Kurssin edetessä teemme harjoituksia myös lämmitetyssä salissa sekä ilmajoogakankaan tukemana. Tutustumme myös erilaisiin hengitysharjoituksiin.

Tankotanssin peruskurssilla opit lennokkaita pyörähdyksiä, erilaisia pitoja tangolla ja pääset harjoittelemaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana tutustutaan myös pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opetellaan turvallisia tekniikoita alastuloon.

Tankotanssin jatkokurssilla kohotat harrastuksesi aivan uudelle tasolle. Voit osallistua kurssille, mikäli viihdyt hetken aikaa käännetyssä seisonnassa ja invertoit. Jatkokurssilla teemme astetta haastavampia pyörähdyksiä, pidempiä liikesarjoja sekä invertoinnin jatkoja.


Joogan peruskurssi
Keskiviikkoisin klo 17:30 – 18:30, 20.1. alkaen
Ohjaaja: Jussi Juntunen
Taso: Avoin

Tankotanssin peruskurssi TÄYNNÄ
Perjantaisin klo 18:30-19:30, 22.1. alkaen
Ohjaaja: Laura Koistinen
Taso: Intro+

Tankotanssin jatkokurssi
Torstaisin klo 17:30-18:30, 21.1. alkaen
Ohjaaja: Pilvi Sillgren
Taso: Perus+


Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä: Starttikurssit, Koulutusryhmät