Aikuisten kurssit

Tällä sivulla pääset tutustumaan erilaisiin aikuisten kursseihin. Peruskurssimme ovat sinulle paras tapa harrastaa, mikäli tykkäät treenata saman ohjaajan johdolla ja tutun ryhmän kanssa läpi kauden. Peruskurssilla opit lajin perusteet, eikä aiempaa kokemusta lajista tarvitse olla. Järjestämme keväällä myös jatkokurssin tankotanssista hieman edistyneemmille harrastajillemme. Tarjolla on 17 kerran kursseja suosituimmista lajeistamme; tankotanssista ja joogasta. Aikuisten kursseilla saat harrastukseesi säännöllisyyttä ja kehityt varmasti.

Huom! Kevään uutuutena tarjoamme oikeasti aikuisille (40v+) suunnattun Tanko & Akro kurssin sekä Tankotanssin jatkokurssin hieman edistyneemmille harrastajille.

Tuu testaa! Kursseja pääsee testaamaan vielä kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1. kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.

Tervetuloa kohottamaan harrastuksesi uudelle tasolle!


Tankotanssikurssit

Tankotanssin peruskursseilla opit lennokkaita pyörähdyksiä, erilaisia pitoja tangolla ja pääset harjoittelemaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana tutustutaan myös pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opetellaan turvallisia tekniikoita alastuloon.

Tankotanssin jatkokurssilla kohotat harrastuksesi aivan uudelle tasolle. Voit osallistua kurssille, mikäli viihdyt hetken aikaa käännetyssä seisonnassa ja invertoit. Jatkokurssilla teemme astetta haastavampia pyörähdyksiä, pidempiä liikesarjoja sekä invertoinnin jatkoja. Tutustumme kurssin aikana myös spinnitangon saloihin.

Tankotanssin peruskurssi I
torstaisin klo 18:45, 23.1. alkaen
Tankotanssin peruskurssi maustettuna tempuilla, voimatreeneillä ja tanssillisin elementein.
Kurssilla on vielä tilaa.

Aikamoiset 40v+ Tanko&Akro peruskurssi
keskiviikkoisin klo 17:45, 22.1. alkaen
Rento matalan kynnyksen tankotanssi & akrobatiakurssi aikuisille.
Kurssilla on vielä tilaa.

Tankotanssin jatkokurssi
tiistaisin klo 20:00, 21.1. alkaen
Tankotanssin jatkokurssi lisää haastetta kaipaaville.
Kurssilla on vielä tilaa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:
Tankotanssin Koulutusryhmä I

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

Hups, kursseja ei nyt löytynyt. Palaathan myöhemmin takaisin.

Joogakurssit

Joogan peruskursseilla pääset tutustumaan monipuolisesti Ready Set Polen joogatarjontaan ja erilaisiin joogaharjoituksiin – tutuiksi tulevat hot jooga, yin jooga sekä ilmajooga. Aloitamme kurssin joogan tekniikalla ja tutustumme asanaharjoitukseen normaalilämpöisessä salissa. Kurssin edetessä teemme harjoituksia myös lämmitetyssä salissa sekä ilmajoogakankaan tukemana. Tutustumme myös erilaisiin hengitysharjoituksiin.

Joogan peruskurssi
keskiviikkoisin klo 17:45, 22.1. alkaen
Tutustutaan monipuolisesti RSPn joogatarjontaan.
Kurssilla on vielä tilaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

Hups, kursseja ei nyt löytynyt. Palaathan myöhemmin takaisin.

Aikuisten kurssien hinnasto

249€ / 224€*

sis. 17 kurssikertaa á 60min

*edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Huom! Voit maksaa kurssin myös jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.


Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä: Starttikurssit, Koulutusryhmät