Syksyn Kurssit ja Koulutusryhmät – ilmoittautuminen alkanut!

Kuopion ja Jyväskylän syyskauden kurssitarjonta

Tarjolla on:
Starttikurssit ilmajoogasta ja tankotanssista
Tankotanssin koulutusryhmät jatkotason tavoitteellisille harrastajille
Lasten ja Nuorten kurssit 5-14 vuotiaille (Jyväskylässä)
_MG_7645


Starttikurssi on paras tapa aloittaa uusi harrastus!

Starttikurssi on helpoin ja paras tapa aloittaa uusi harrastus. Molemmissa kaupungeissa on tarjolla starttikursseja tankotanssin ja ilmajoogan vasta-alkajille. Lisäksi Kuopiossa pääset ätnä syksynä rengastrapetsin starttikurssille. Kolmen kerran mittaisella kurssilla opitaan lajin perusteet kertaheitolla, jonka jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.
Lue lisää ja varaa paikka starttikurssille Kuopioon tai Jyväskylään.
IMG_2935


Koulutusryhmät alkavat elokuun 15. päivä!

Kun haluat treenata säännöllisesti, tavoitteellisesti ja kehittyä monipuolisesti, koulutusryhmät ovat juttusi. Järjestämme Koulutusryhmiä sekä Jyväskylässä että Kuopiossa kaikilla jatkotasoilla treenaaville.
Koulutusryhmissämme treenataan saman porukan ja valmentajan kanssa koko lukuvuosi, kuusi kertaa kuukaudessa. Siten ohjaaja oppii tuntemaa jokaisen yksilöllisesti, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti ja monipuolisesti.
Koulutusryhmän lukuvuoden treeniohjelma rakennetaan ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri teematunneista. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja sulavat liikeyhdistelmät. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.
Syksyn 2016 Koulutusryhmissämme on muutamia vapaita paikkoja!
Ilmoittautuminen on auki nyt.
Ilmoittaudu koulutusryhmään: Kuopio tai Jyväskylä
IMG_5102


 

Jyväskylässä:

Lasten ja Nuorten kurssit syyslukukaudelle varattavana nyt!

Lasten ja nuorten kurssit jatkuvat. Kursseille ovat tervetulleita kaikki 5-vuotias naperoista teini-ikäisiin. Kurssit jatkuvat läpi syksyn yhteensä 16 kerran ajan, ja alkavat elokuun viimeisellä viikolla.
Nuorille 12-14 -vuotiaille on tarjolla alkeis- ja jatkotason tankotanssikurssit. Alkeistasolle voit tulla, vaikka aiempaa kokemusta ei tankoilusta olisikaan. Jatkotason kurssilla pääset hiomaan jo opittuja juttuja ja treenaamaan paljon uutta!
rsp-lapsiakrobatia-kurssi-1
Lasten akrobatiakurssit:
5-7 -vuotiaiden ryhmä
ja
8-11 -vuotiaiden ryhmä.
Kursseilla liikutaan hauskasti ja rennosti, eli juuri niin kuin lapset tykkäävät! Kurssilla opitaan monipuolisesti motorisia taitoja ammattitaitoisten ohjaajien valvovan silmän alla. Lapset pääsevät mm. pyörähtelemään, kiipeilemään ja kokeilemaan uusia temppuja turvallisesti. Näistä ryhmistä ei liikunnan riemua varmasti puutu!
Ilmoittautuminen kursseille täältä!


Kommentit