RSP <3 iskät: Isänpäivän joogatunnit 8.11.

Isä, iskä, isi, faija, isukki, pappa, ukki, vaari… Ketä sinä haluat muistaa isänpäivänä?

Järjestämme isänpäivänä 8.11. kaksi erityistä isänpäivän joogatuntia, joilla voit hemmotella tällaista arvokasta titteliä kantavaa henkilöä aivan erityisellä tavalla. Vietä hänen kanssaan mukava yhteinen joogahetki, tai ota itse vetovastuu lastenhoidosta, ja järjestä ihanaa rentoutumisaikaa isänpäivälle. Voit myös isäihmisenä ottaa itse irtioton arjesta, sillä kaikki isähahmot pääsevät erityisille isänpäivän joogatunneille edullisesti 10€ / isä. Isänpäivän joogatunneille ovat tervetulleita ihan kaikki, mutta muilta kuin isiltä veloitetaan tunnista normaali käynti.

Tervetuloa viettämään unohtumatonta isänpäivää ihanien lajien pariin!


x Isänpäivän Ilmajooga klo 15:00

Ihanan lempeä palauttava ilmajoogatunti, jolla availlaan kehon solmukohtia ja tutustutaan rauhallisesti ilmajoogaan ja kankaan käyttöön harjoituksessa. Tälle tunnille osallistuakseen ei tarvitse olla notkea, omata järkkymätöntä tasapainoa tai olla aiempaa kokemusta joogasta, vaan kaikki ovat tervetulleita kankaan kannatteluun ikään, kokoon, kuntoon tai taitoihin katsomatta!

x Isänpäivän Hot Yin klo 17:30

Superrentouttava joogatunti ihanassa lämmössä, joka sopii hyvin pientä hengähdystaukoa kaipaavalle. Tunnilla asettaudutaan palauttaviin asanoihin, jotka auttavat päästämään irti kehoon kertyneistä jumeista ja tukoksista. Tämä johtaa myös mielen tasolla rentoutumiseen ja tarpeettomasta irti päästämiseen. Tälle tunnille osallistuakseen ei tarvitse venyä ihmeellisiin ääriasentoihin, osata tyhjentää mieltään ajatuksen voimalla tai olla aiempaa kokemusta joogasta, vaan kaikki ovat tervetulleita lämmön syleilyyn ikään, kokoon, kuntoon tai taitoihin katsomatta!