Tankotanssin jatkokurssi alk. 21.1.

tiistaisin klo 20:00, 21.1. alkaen

Ohjaaja: Sara Huhtala
Taso: Jatko 1

Tankotanssin jatkokurssilla harjoittelemme kerran viikossa keskittyen tekniikkaan,  liikkeen puhtauteen, pitoihin ja pyörähdyksiin sekä näiden yhdistelmiin. Jatkokurssilla teemme astetta haastavampia pyörähdyksiä, pidempiä liikesarjoja sekä invertoinnin jatkoja. Tutustumme kurssin aikana myös spinnitangon saloihin. Hauskan treenin ohella myös voima ja liikkuvuus kehittyvät kuin huomaamatta! 

Tankotanssin jatkokurssille osallistuaksesi sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta tangolta. Voit osallistua kurssille, mikäli viihdyt hetken aikaa käännetyssä seisonnassa ja invertoit. Jatkokurssille ovat tervetulleita kaikki säännöllistä harrastusta ja tuttua treeniporukkaa kaipaavat jatko 1-tason harrastajat. Jos olet käynyt syksyn peruskurssin ja kaipaat lisää haastetta, tule ihmeessä jatkokurssille. Täällä voit viedä tankotanssiharrastustasi eteenpäin ja kiivetä tangolla hieman korkeammalle.

Kurssin aikana ohjaaja oppii tuntemaan sinut ja auttaa sinua löytämään kehosi uudet ulottuvuudet. Saat tunneilla takuulla juuri sinulle sopivia haasteita. Kurssi kehittää myös esiintymisvalmiuksia, sillä kevään huipennuksena ideoimme ja toteutamme ryhmäesityksen RSPn kevätnäytökseen.

Tervetuloa nostamaan tankotreenit aivan uudelle tasolle Saran johdolla!


Hinta:

249€ / 224€*
sis. 17 x 60min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huom! Voit maksaa kurssin myös jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Kurssi on viimeistä paikkaa myöten täynnä! Tervetuloa Tanko, Perus viikkotunneillemme tämän sijaan!