Tankotanssin Koulutusryhmä I, alk. 11.1.

Tankotanssin Koulutusryhmä I

Ajankohta: tiistaisin klo 17:15-18:25
Ohjaaja: Martta Kallas
Taso: Alkeet – Perus
12 vuotta täyttäneille

Ryhmän ensimmäiset treenit: ti 11.1.2022 klo 17:15


Suuren suosion vuoksi kurssivalikoimastamme löytyy edelleen kevätkaudella toinenkin Tankotanssin Koulutusryhmä I! Toinen ryhmä treenaa perjantaisin Lauran johdolla ja on tasoltaan ja perussisällöltään sama kuin tiistainkin ryhmä.

Koulutusryhmä I sopii loistavasti sinulle, joka olet käynyt jonkin aikaa Alkeet -tunneilla tai osallistunut Peruskurssille, ja kokeillut jo invertointia tangolla. Koulutusryhmässä saat tavoitteellista ohjausta tangolla kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä.

Ryhmän ohjaaja Martta haastaa sinut lempeän päättäväisesti kehittymään omalta lähtötasoltasi ja suunnittelee koulutusryhmälle monipuolisen treeniohjelman ryhmäläisten toiveiden ja tavoitteiden pohjalta. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatreenit, liikkuvuus, liikeyhdistelmät ja tanssillinen virtaavuus. Treeniohjelman avulla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Koulutusryhmässä pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Kun treeniryhmä ja ohjaaja pysyvät samana koko kauden, ohjaaja oppii tuntemaan ryhmäläisensä ja osaa kehittää jokaista henkilökohtaisesti. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi.


Hinta

18 x 70min

Valitsemasi RSPn jäsenyys* + kausimaksu 60€ /kausi

Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, treenaat edullisemmin ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Huom! Myös poissaoloista lähtee jäsenkäynti. Saat hyvityksenä korvauskerran max. viidestä (5) poissaolosta.

tai

329€ / 296€** /kausi

**työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.