Tanko, Koulutusryhmä I

tiistaisin klo 18:45


Taso: Alkeet + (ent. Alkeis 2 +)
Ajankohta: tiistaisin klo 18:45
Ohjaajat: Martta Kallas & Pilvi Sillgren

Koulutusryhmä I on sinulle sopiva, kun haluat kehittää tanko-osaamistasi tavoitteellisesti. Ryhmä sopii sinulle, kun olet jo käynyt jonkin aikaa Alkeet -tunneilla tai osallistunut Peruskurssille, ja päässyt jo harjoittelemaan invertointia tangolla.
Koulutusryhmässä saat tavoitteellista ohjausta kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Martta ja Pilvi haastavat sinut lempeän päättäväisesti kehittymään omalta lähtötasoltasi.

Säännöllinen treenaaminen tutussa porukassa ja samojen ohjaajien johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaajat oppivat tuntemaan jokaisen, ja osaavat antaa sinulle yksilöllisesti vinkkejä juuri niihin haastavimpiinkin liikkeisiin. 

Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatreenit, liikkuvuus, liikeyhdistelmät ja tanssillinen virtaavuus. Ohjaajat suunnittelevat koulutusryhmälle treeniohjelman ryhmäläisten toiveiden ja tavoitteiden pohjalta. Treeniohjelman avulla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.


Hinta:

Valitsemasi RSPn jäsenyys + liittymismaksu 60€ / kevätkausi.

Hinta ei-jäsenelle: 309€ / 278€*
sis. 18 x 70min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Ryhmän ensimmäiset treenit: ti 21.1.2020 klo 18:45

Huom! Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, ja pääset hyödyntämään edulliset jäsenkäynnit viikkotunneillamme. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Yksi paikka on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Psst!Koulutusryhmää pääset testaamaan vielä viikolla 4 & 5 edulliseen kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.