Kangasakrobatian starttikurssi alk. 29.10.

Kangasakrobatian starttikurssi

Ajankohta: perjantaisin klo 17:15
Ohjaaja: Lea Kemppinen
Kaikille 12 vuotta täyttäneille

Ensimmäinen kurssikerta: pe 29.10. klo 17:15-18:15


Toivotulla kangasakrobatian starttikurssilla tutustumme viiden kurssikerran aikana hammockiin eli ilmajoogakankaaseen, joka on alareunastaan noin lantion korkeudella katosta roikkuva kankainen ”riippumatto”. Välineenä kangas on monipuolinen ja mahdollistaa niin kauniit poseeraukset, akrobaattiset kiipeilyt ja temppusarjat kuin näyttävät pudotuksetkin. Kurssilla opit monella tavalla liikkumaan kankaassa ja menemään turvallisesti ”solmuun”, sekä tulemaan sieltä myös pois 🙂

Kangasakrobatia on hikisen hauska ja leikkisä laji, jota harjoitellessa joutuvat töihin niin keho kuin aivotkin. Aiempaa akrobatia- tai muuta liikuntataustaa et tarvitse, aloitamme kankaaseen tutustumisen aivan alkeista ja harjoittelun edetessä voimaakin karttuu lisää lähes huomaamatta.

Kurssi sopii kenelle tahansa uutta haastetta ja hauskanpitoa kaipaavalle, viiden kerran aikana opit perusasiat kankaan kanssa työskentelystä tutun ohjaajan johdolla ja saat parhaassa tapauksessa salillisen uusia pitkäaikaisia treenikavereita. Kurssin ohjaaja Lea on kokenut ilma-akrobatiakonkari ja valmistautuu parhaillaan rengastrapetsin MM-kilpailuihin Artistic hoop -sarjassa.

Tervetuloa lennolle!


Hinta

5 x 60 min

99/89€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 5. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.