Kaverikuun kivoimmat: treenejä ja tarjouksia

Me RSPllä ollaan sitä mieltä, että ystävyyttä voi juhlistaa muutenkin kuin vain Ystävänpäivänä. Siksi meillä helmikuu onkin Kaverikuu, jonka ajalle keksittiin kaikkea kivaa sulle ja sun treenikamuille!
Kurkkaa alta Kaverikuun kolme parasta tärppiä.


1. Hanki uusia treenikamuja Intropassilla

Haluaisiko sun kaveri kokeilla tankotanssia, muttei koskaan löydä sopivaa starttikurssia itselleen? Tai onko sulla ystävä, jolle uusi harrastus sarjakortilla tuntuu liian suurelta sijoitukselta kun ei voi olla varma onko laji edes hänelle oikea?

Me kehitettiin aivan uusi tuote, jolla voi helposti ja edullisesti tutustua uuteen lajiin meidän viikkotunneilla. Viiden kerran Intropassin voi hyödyntää kaikilla Introtunneillamme ja yhden tunnin kertahinnaksi jää alle 10€! Passin kaikki kerrat voi käyttää saman lajin parissa tai kokeilla vaikka kaikkia Introtuntejamme.

Intropassi Kaverikuun ajan superedullisesti

49€ (norm. 69€)

Intropassi on voimassa 3kk ostohetkestä. Passi henkilökohtainen ja sen voi hyödyntää vain kerran.

Tarjous voimassa helmikuun ajan 29.2.2020 asti

2. Kaverikuun tuotetarjous

Onko sulla ja sun kaverilla tarvetta päivittää treenivaatteita, pistää pitoapuarsenaali kuntoon tai hankkia molemmille ihanat ilmajoogakankaat kotiin? No sepäs sattui!

Osta kamun kanssa 2 tuotetta samasta kategoriasta, saatte molemmat tuotteet

-20%

Tuotekategoriat:

  • Sukat & Säärystimet
  • Vaatteet: alaosa
  • Vaatteet: yläosa
  • Pitoavut
  • Ilmajoogakankaat
  • Muut treenikamat

Kampanja voimassa helmikuun ajan 29.2.2020 asti

3. Eksoottinen tankotanssi + parhaat tankokamut = Eksoottinen parikoreo 15.2.

Koska kaksin aina kaunihimpi, pääset Kaverikuun kunniaksi fiilistelemään Huldan ja Hetan vetämällä Eksoottinen parikoreo -intensiivillä ihan mieletöntä eksokoreoo parin kanssa. Tällä superpitkällä intensiivillä on takuuvarmasti tuplasti enemmän tunnelmaa eikä hauskanpidoltakaan varmasti vältytä! Tuu siis mukaan yksin, kaksin tai vaikka porukalla – kaikille löytyy varmasti parit. ?‍♀️

Eksoottista pyöritystä renkaalla: Hoop & Heels -intensiivi 22.2.

Tällä intensiivillä rengastrapetsi, eksoottinen tyyli ja korkeat korot yhdistyvät kuumaksi koreografiaksi. Intensiivillä tehdään lattialta alkava koreo, jossa päästään napauttelemaan korkoja myös renkaalla. Tule kokeilemaan erilaisia tyylejä viattoman flirttailevasta mahdolliseen raivottaren vapautumiseen asti! ?


Fiilistellään yhdessä ystävyyttä – treenirikasta Kaverikuuta kaikille!