Intensiivi: Eksoottinen parikoreo 15.2.

Intensiivi: Eksoottinen parikoreo

Ajankohta: la 15.2. klo 12:45-14:45
O
hjaaja: Heta Korhonen & Hulda Rankanen
Kesto: 120min

Taso: Alkeet+
Kaikille yli 15 vuotiaille

Mitä tulee kun yhdistetään eksoottinen tankotanssi ja parhaat tankokamut? No tietenkin tuplasti hotimpi ja hauskempi Eksoottinen parikoreo -intensiivi!

Koska kaksin aina kaunihimpi, pääset Kaverikuun kunniaksi fiilistelemään Huldan ja Hetan vetämällä superpitkällä intensiivillä ihan mieletöntä eksokoreoo parin kanssa. Eksoottinen parikoreo -intensiivi sopii kaikentasoisille tankoilijoille alkeista lähtien eikä eksoottisesta tankotanssista tarvita aikaisempaa kokemusta. Täällä opit!

Tule mukaan yksin, kaksin tai vaikka porukalla – kaikille löytyy varmasti parit! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta parin kanssa tangolla temppuilusta eikä omaa paria osallistuaksesi intensiiville. Tulet huomaamaan, että parin kanssa treenaaminen on superhauskaa ja liikkeet taatusti näyttäviä. Puhelimeen kannattaakin varata tilaa videon ottamista varten. Suosittelemme mukaan myös polvisuojia ja halutessasi korkokenkiä.

Tätä tunnilta ei takuulla puutu naurua, hikeä ja rentoa tekemisen meininkiä!


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 10€
Tuplajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 20€
Viikkojäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran kortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 14.2.2020

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.