Introtunnit ja Intropassi

Intropassimme on edullisin tapa tutustua uusiin lajeihin viikkotunneillamme. Viiden kerran passi on voimassa 3kk ostohetkestä ja sen voi hyödyntää kaikilla Introtunneillamme. Hyödynnä passin kaikki kerrat saman lajin parissa tai kokeile vaikka kaikkia Introtuntejamme!


Intropassi 5 x 60min
vain 69€

Huomaathan, että Intropassin voi hyödyntää vain kerran.

Introtuntimme on suunniteltu lajin ensikertalaisille. Tule näille tunneille, kun haluat tutustua lajiin – tunneilla on muitakin ensikertalaisia. Introtuntitarjonnastamme löydät tankotanssia, ilmajoogaa, hot joogaa sekä akrobatiaa renkaalla ja kankaalla. Introtunteja voit maksaa Intropassin lisäksi myös kertakäynneilla, sarjakorteilla ja jäsenkäynneillä. Muutaman Introtunnin käytyäsi voit alkaa käymään myös lajin muilla viikkotunneilla. Introtuntiemme kuvaukset löydät alta.

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.


Tankotanssi

Tankotanssi, Intro

Tankotanssin Introtunnilla tutustumme tankotanssiin opettelemalla muutamia helpoimpia alkeisliikkeitä. Teemme hauskoja pyörähdyksiä sekä erilaisia askeleita ja pitoja tangolla, kuten istuminen ja seisominen. Tankotanssi on hauska ja mukaansatempaava laji, jossa voima, liikkuvuus ja kehonhallinta kehittyvät kuin huomaamatta, samalla kun sinä pidät hauskaa! Varaudu, että jäät koukkuun. 60 min
Taso: Avoin

Seuraavat Tankotanssin Intro -tunnit:

4.6.202017:30HuldaVaraa tästä
9.6.202016:00Riikka A.Varaa tästä

Suosittelemme myös: Akrobatiatunnit, Tanssitunnit


Jooga

Ilmajoogan Introtunnilla tutustumme lempeästi ja rauhallisesti ilmajoogaan ja kankaan käyttöön harjoituksessa. Teemme lempeän palauttavan harjoituksen, jota on maustettu kehonhallintaa ja tasapainoa haastavilla asennoilla. Kokeilemme myös kaikista helpoimpia inversioita, eli pää alaspäin tehtäviä riipuntoja kankaalla. Ilmajooga on tunnettu sen hyvistä terveysvaikutuksista; kangas tukee ja haastaa sopivasti eri asanoisssa eli jooga-asennoissa. Sopii kaikille ikään, kuntoon tai harrastustaustaan katsomatta. 60min
Taso: Avoin

Seuraavat Ilmajoogan Intro -tunnit:

8.6.202019:00Outi-MaijaVaraa tästä

Ilmajooga, Intro

Hot Jooga, Intro

Hot Joogan Introtuntilla teemme joogaharjoituksen 32 asteen lämpöiseksi lämmitetyssä salissa. Tunti koostuu hatha-joogaan pohjautuvasta lempeän dynaamisesta harjoituksesta, jota maustamme muutamilla Yin-joogasta tutuilla restoratiivisillä asennoilla. Harjoituksen tekeminen lämmössä edistää aineenvaihduntaa, lisää liikkuvuutta ja energisoi. Sopii kaikille ikään, kuntoon tai harrastustaustaan katsomatta.
Taso: Avoin

Seuraavat Hot Joogan Intro -tunnit:

10.6.202017:45RiinaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Joogan peruskurssi, Kehonhuoltotunnit


Akrobatia

Akrobatia renkaalla Introtunnilla tutustumme renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Kokeilemme helppoja tasapainoliikkeitä renkaalla ja harjoittelemme nostotekniikan alkeita. Varaudu, että jäät koukkuun. Tervetuloa tälle tunnille sellaisena, kuin olet. 60 min.
Taso: Avoin

Seuraavat Akrobatia renkaalla Intro -tunnit:

Akrobatia renkaalla, Intro

Akrobatia kankaalla, Intro

Akrobatia kankaalla Introtunnilla tutustumme joogaliinoihimme uudella tavalla. Pääset harjoittelemaan erilaisia veikeitä alkeisliikkeitä, kuten kieppiä ja taittoa lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Tunti kehittää kehonhallintaa ja voimaa hauskasti, eikä tunnin aikana edes huomaa treenaavansa. Tunneilla suosittelemme pitkähihaisia ja -lahkeisia, ihonmyötäisiä vaatteita. Aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai joogasta ei tarvita.
Taso: Avoin

Seuraavat Akrobatia kankaalla Intro -tunnit:

Suosittelemme myös: Tankotanssin Starttikurssit