Ilmainen treeniviikko ja kultainen mahdollisuus

RSPllä jokainen on viikon ajan Kultajäsen syyskuussa!


Kultakokeiluviikkomme on päättynyt. Ilmoittaudu mukaan Starttikurssille tai testaa avoimen tason viikkotuntejamme, mikäli haluat kokeilla lajejamme. Voit myös tarttua tämän sivun lopulla olevaan Kultajäsentarjoukseemme vielä 6.10. asti.


Tarjoamme nyt sinulle ilmaisen Kultakokeiluviikon syyskuussa. Varaa oma viikkosi jo tänään! Viikon aikana voit kokeilla kaikkia viikkotuntejamme vapaasti ja valita juuri sinulle sopivan treeniviikon. Mikäli olet jo jäsenemme tai taskustasi löytyy meidän kertakortti, voit tutustua syksyn tunteihimme aktivoimalla kultakokeilun viikon ajaksi ja pääset kokeilemaan kaikkia lajejamme rajattomasti. Houkuttele itsellesi uusia treenikavereita ja tarjoa heillekin ilmainen treeniviikko RSPllä. Jos kaverisi haluaa RSPn jäsenyyden ilmaisen kultakokeiluviikon jälkeen, sinäkin hyödyt.

Kokeiluviikon jälkeen saat vuoden treenit edullisesti hyödyntämällä Kultajäsentarjouksen. Lue lisää tarjouksesta tämän sivun lopusta.Tartu tilaisuuteen ja treenaa jatkossa kaikilla RSPn viikkotunneilla niin paljon kuin haluat entistäkin edullisemmin.


1. Hyödynnä ilmainen Kultakokeiluviikko

Huom! Suuren suosion takia kultakokeiluviikon aktivoinnissa menee tällä hetkellä arviolta 2-4 arkipäivää. Pahoittelemme tämän hetkistä vastausviivettä ja kiitämme kärsivällisyydestä!

Uusi asiakas toimi näin:

  1. Rekisteröidy eli luo itsellesi tunnukset valmiiksi varausjärjestelmäämme.
  2. Kun olet rekisteröitynyt, tilaa itsellesi ilmainen Kultakokeiluviikko haluamallesi ajanjaksolle osoitteessa https://www.readysetpole.fi/kultainen-kokeilu/.
  3. Kun olet saanut vahvistusviestin kokeiluviikostasi, voit varata tunteja.
  4. Käy niin monella tunnilla kuin haluat viikon ajan!

Nykyinen asiakas toimi näin:

  1. Tilaa itsellesi ilmainen Kultakokeiluviikko haluamallesi ajanjaksolle osoitteessa https://www.readysetpole.fi/kultainen-kokeilu/
  2. Kun olet saanut vahvistusviestin kokeiluviikostasi, voit varata tunteja.
  3. Treenaa niin paljon kuin sielu sietää! Pääset aivan kaikille tunneille veloituksetta viikon ajan.

*Voit aloittaa ilmaisen kultakokeilun vaikka heti, mutta viimeistään 30.9. mennessä.


2. Tartu syyskuun Kultajäsentarjoukseen

Mikäli haluat jatkaa Kultajäsenyyttäsi kokeiluviikon jälkeen, tartu tarjoukseen ja treenaa jatkossakin rajattomasti kaikilla tunneillamme:

Kultajäsenyys 12kk
95€ / 85€* /kk

(norm. 109€ / 95€* /kk)

*edullisempi hinta jäsenet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Kultajäsenenä pääset kaikille tunneillemme, intensiiveille ja erikoiskursseille niin usein kuin haluat samalla kiinteällä kuukausihinnalla. Lisäksi pääset treenaamaan saleissamme itsenäisesti jäsentreeniaikoina. Kultajäsenenä saat myösalennusta kampanjatuotteistamme ja yhteistyökumppaneiltamme.

Kultajäsensopimus on voimassa 12kk, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Voit liittyä Kultajäseneksi tarjoushinnalla vaikka heti, tai viimeistään 6.10. mennessä. Ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu maksetaan tiskillä jäsenyyden solmimisen yhteydessä. Mikäli olet jo jäsenemme, voit päivittää hinnan tarjoushintaan halutessasi, jolloin 12kk sopimuksesi alkaa alusta. Täältä löydät jäsenehtomme.


Kamulle kans!

Saat jokaisesta RSPn jäsenyyden hankkineesta kaverista itsellesi 10€ RSPonusta, kun uusi jäsen mainitsee sinut suosittelijana. RSPonus on käyttörahaa, jonka voi käyttää kaikkiin palveluihin ja ostoksiin RSPllä.


Antoisia treenihetkiä!