Viikkotunnit

Tältä sivulta löydät kaikkien viikkotuntiemme kuvaukset. Tarjoamme monipuolisia tunteja, joista löydät juuri sopivan tunnin itsellesi, olit sitten ensikertalainen tai kokeneempi harrastaja. Monipuolisen tankotanssin ja joogan tuntivalikoiman lisäksi tarjoamme monipuolisesti akrobatia-, tanssi- ja kehonhuoltotunteja.

Huomaathan, että viikkotuntiemme ikäraja on 15 vuotta. Tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme ennen tunneille ilmoittautumista.

Meiltä voit varata myös kokeilutunnin omalle ryhmällesi tai järjestät ikimuistoisen polttaripäivän. Lue lisää kokeilutunnista täältä. Tutustu myös ikimuistoisiin polttaripaketteihimme täältä.

Tankotanssi

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Laji kehittää lihaksiasi sillä aikaa, kun sinulla on hauskaa.

Jooga

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, jolla on monia fyysisiä ja henkisiä terveysvaikutuksia. Meiltä löydät kattavan ja monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja.

Akrobatia

Meillä voit harrastaa akrobatiaa monipuolisesti. Akrobaattiset lajimme kehittävät liikkuvuuttasi ja voimaa hauskalla tavalla.


Tanssi- ja kehonhuoltotunnit

Tanssitunneillamme tärkeintä on liikkumisen ilo ja itseilmaisu. Kehonhuolto on välttämätöntä, jotta palaudut treeneistä ja kehityt.