Viisi uutta lajia Jyväskylään

Uudistamme elokuussa muutakin kuin osoitettamme.

Syksyllä 2015 pääset harrastamaan Jyväskylän Ready Set Polella viittä uutta lajia tankotanssin lisäksi:
× spinnitankotanssia
× rengastrapetsia
× ilmajoogaa
× yinjoogaa
× hathajoogaa

Myös kehonhuolto- ja voimatuntimme kokevat suuria uudistuksia. Halusimme kehittää kertarysäyksellä toimintaamme – mitäpä sitä turhaan uudistaa muuten kuin täysillä!
 


 
RSPavajaisetILMARENGAS
 


 
Syyskautemme alkaa uusien lajien parissa heti loman jälkeen maanantaina 3.8.2015. Silloin pääset harrastamaan meillä rengastrapetsia, spinnitankotanssia, ilmajoogaa ja yinjoogaa. Hathajooga tulee valikoimiimme lokakuun alusta. Julkaisimme juuri nettisivuille paljon tietoa uusista lajeistamme:
Lue lisää rengastrapetsista klikkaamalla tästä
Lue lisää joogatunneistamme klikkaamalla tästä
Lue lisää spinnitankotanssistamme klikkaamalla tästä (löytyy sivun alalaidasta)
Kaikki joogaohjaajamme ovat ammattilaisia: he ovat käyneet joogakoulutuksen ohjaamaansa lajiin. Joogaohjaajina tulet näkemään Martta Kallaksen ja RSP:n ohjaajana comebackin tekevän Salla Oksasen.

Muutoksia jäsenyyksiin

Jäsenenä saat käydä samoilla tunneilla kuin tähänkin saakka. Lisäksi saat käydä rajattomasti spinnitankotunneillamme ja rengastrapetsissa.
Joogalajit tulevat Ready Set Polen valikoimiin erillisenä kokonaisuutena. Tuomme valikoimiimme oman joogajäsenyyden elokuussa 2015. Jäsenelle joogapaketti on 30€/kk, jolla saa käydä rajattomasti kaikilla joogatunneillamme. Ilman joogapakettia jäsenemme pääsee käymään joogatunneilla muita edullisemmin, 10€/kerta (norm. 17€ / 15€). Lisäksi saat jäsenenämme tutustua kaikkiin joogatunteihimme kahden viikon ajan täysin maksutta elo-, syys- tai lokakuun aikana.
5 tai 10 kerran kortillamme pääset käymään kaikilla tunneillamme. 10 kerran kortti on 140€/120€, 5 kerran kortti  75€/65€ (norm. / opiskelija, työtön).

Uuden tankotanssikoulumme avajaiset
lauantaina 1.8.2015

Juhlimme uutta osoitetta ja lajejamme lauantaina 1.8.2015 klo 13 – 17:30. Julkaisemme avajaisohjelman lauantaiaamuna 18.7.2015. Sillä aikaa voit vilkaista avajaisten Facebook-tapahtuman ja kutsua kaveritkin mukaan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!
Seuraa Ready Set Polea Facebookissa
Seuraa Ready Set Pole Instagramissa


Kommentit