Rengas

Rengastrapetsi on suuri katosta roikkuva metallinen rengas. Renkaan avulla tehdään koko kroppaa vahvistavia liikkeitä ilmassa. Laji kehittää etenkin keskivartaloasi, jonka hallintaa tarvitaan tasapainoiluun ja liikkumiseen renkaassa. Myös käsien lihakset saavat renkaassa trenaattavista liikkeistä lisää voimaa. Rengas tarjoaa uudenlaista haastetta kehonhallintaan ja tuo varmasti tutuksi uusia lihaksia aktiivisesti treenavillekin.


Tule harrastamaan rengasta meille!

Voit aloittaa rengastrapetsin koska tahansa tulemalla Rengastrapetsi, alkeis -viikkotunnillemme, joka on tarkoitettu aloittelijoille. Varaa tuntisi varausjärjestelmästä, jonka löydät sivumme oikeasta ylälaidasta.
× Tunnille pääset kertamaksulla sekä 5 ja 10 kerran kortillamme.
× Liittymällä kulta- tai tankojäseneksemme voit käydä rajattomasti kaikilla Rengastrapetsin tunneillamme.

Sopiiko rengastrapetsi minulle?

Rengastrapetsi sopii kaikille kuntoon ja ikään katsomatta. Emme kuitenkaan suosittele lajin aloittamista raskaana ollessa tapaturmariskin vuoksi.

Mitä tarvitsen tunnille?

Suosittelemme pukeutumaan tunnille pitkiin, ihonmyötäisiin housuihin ja pitkähihaiseen, huputtomaan paitaan. Myös lyhythihainen käy, mutta pitkät hihat suojaavat ihoa hiertymiltä. Olemme renkaassa paljain jaloin. Tunnille kannattaa ottaa pikkupyyhe käsien ja renkaan pyyhkimistä varten.

Rengastrapetsi-tunnit

Rengastrapetsi, alkeis

Rengastrapetsin alkeistunnille voi tulla kuka tahansa. Aloitamme tutustumalla renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Treenaamme renkaan ja kehomme hallintaa kokeilemalla helppoja liikkeitä, kuten renkaaseen menoa ja alastuloa. Sopii ensikertalaisille.

Rengastrapetsi, jatko

Rengastrapetsin jatkotunnillemme voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta rengastrapetista ja osaat tehdä taiton. Treenaamme vaativimpia liikkeitä ja yhdistämme asentoja sarjaksi. Tunti vastaa vaativuudeltaan tankotanssituntiemme Jatko 1 – Jatko 2 -tunteja.