Tällä sivulla autamme sinut alkuun, kun haluat aloittaa Tankotanssin.

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Laji kehittää lihaksia ja kehonhallintaa kuin huomaamatta, samalla kun pidät hauskaa.


Aloita tankotanssi

Voit aloittaa ensikertalaisena tankotanssin kolmella eri tavalla:

x Tankotanssin Starttikurssilla
x Tankotanssin peruskurssilla
x edullisella Intopassilla Tanko Intro -tunneilla

Seuraavat Tankotanssin Intro -tunnit

25.1.202113:15Tanko, IntroVaraa tästä

Tankotanssin Starttikurssit (5 x 60min)

Tankotanssin peruskurssit (17 x 60min)

Huomaathan, että Startti- ja peruskurssien sekä tuntiemme ikäraja on 12 vuotta. Nuoremmille järjestämme lasten ja nuorten kursseja.

Aloita tankotanssi


Tankotanssi on monipuolinen urheilulaji

Tankotanssia voi harrastaa sekä staattisella että pyörivällä, eli spinnitangolla. Meillä pääset harrastamaan kumpaakin. Aloitamme tankotanssin aina tutustumalla lajin perusteisiin staattisella, eli paikallaan pysyvällä tangolla. Spinnitankoa pääset kokeilemaan kun olet edennyt tankoilussasi jatkotasolle.

Tankotanssiliikkeet jaetaan karkeasti kahteen, pitoihin ja pyörähdyksiin, mutta lajissa on satoja eri liikkeitä ja useita eri tyylilajeja. Uusia tankotanssiliikkeitä luodaan myös jatkuvasti lisää, joten kehittyminen lajissa on rajatonta.

Laji sopii juuri sinulle

Tankotanssi sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Ainoastaan raskaana olevia emme suosittele aloittamaan tankotanssia. Tankotanssin parissa käsien ja ylävartalon lihakset kehittyvät nopeasti, joten pohjakunnolla ei ole merkitystä. Harrastuksen voi aloittaa, vaikkei olisi koskaan varsinaisesti rakastanut urheilua. Varaudu, että jäät koukkuun lajiin!

Nämä tarvitset tankotanssitunnille mukaan

  • tavalliset liikuntavaatteet
  • shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten
  • pieni pyyhe tangon pyyhkimiseen
  • juomapullo