Tammikuun jäsentarjous

Hot joogaa, ilmajoogaa, tankotanssia, akrobatiatunteja, kehonhuoltoa…

Jäsenenämme treenaat vaivattomasti kiinteällä kuukausimaksulla ja nautit lisäksi monipuolisista jäseneduistamme! Jäsenyys on heittämällä edullisempi kuin 10 ja 5 kerran korttimme jo silloin, kun haluat käydä tunneillamme vähintään kerran viikossa.


Liity jäseneksemme tammikuun aikana – treenaat entistäkin edullisemmin ja huolettomammin:

Tammikuun ajan 6kk jäsensopimus
ilman liittymismaksua! *


*Säästät 60€ liittymismaksun solmiessasi minkä tahansa 6kk jäsenyyden tammikuun aikana. Sopimus on voimassa 6kk, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu maksetaan tiskillä jäsenyyden solmimisen yhteydessä. Täältä löydät jäsenehtomme.

Treenaaminen 6kk jäsenenä on edullisempaa

× Esimerkiksi käyt meillä kerran viikossa Viikkojäsenenämme, jolloin tunnille jää hintaa 13,40 € / 12,00€* (esim. 5 kerran kortilla 19,80€ / 17,80€*)
× Esimerkiksi käyt meillä kolme kertaa viikossa Kultajäsenenämme, jolloin tunnille jää hintaa 10,80€ / 9,60€* (esim. 10 kerran kortilla 17,90€ / 15,90€*)
*alennettu hinta opiskelijat/työttömät)

Haluan jäsenyyden!

x Saat 6kk jäsenyyden ilman liittymismaksua kun solmit sen viimeistään 31.1.
x Pääset liittymään jäseneksi paikan päällä vaikka heti. Helpoin tapa solmia jäsenyys, on tehdä se samalla kun tulet seuraavalle tunnille. Sopimus tehdään tiskillä ohjaajamme kanssa.
x Lukaise jäsenehdot, jotka löydät täältä. Tärkeimpinä pointteina siellä on: Jäsenyys ei sido sinua jatkoon. Jos haluat treenata vain kuusi kuukautta jäsenenä, ilmoita siitä meille yhtä kuukautta aikaisemmin. 

Jos jokin jäi mietityttämään, ole ihmeessä yhteydessä meihin sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Autamme sinua mielellämme oikean jäsenyyden valinnassa!