RSPn yhteistilaus Pole Junkielle

Yleisön pyynnöstä järjestämme jälleen yhteistilauksen Pole Junkielle! Polejunkie on tankotanssijoiden oma karkkikauppa, josta löydät kaikkea siisteistä treenivaatteista upeisiin korkkareihin ja tyylikkäistä polvisuojista näyttäviin asusteisiin. Ei muuta kuin shoppailemaan!

Liity mukaan yhteistilaukseen täyttämällä (Google Drive) tilauslistaan tarvittavat tiedot ostoksistasi. Listaan pääset alla olevalla painikkeella. Tilaus suljetaan keskiviikkona 12.10.2022, joten täytäthän listalle haluamasi tuotteet hyvissä ajoin. 🙂 Perimme jokaiselta tilaajalta tuotteiden hinnan lisäksi 5€ käsittely/toimitusmaksun.

Ilmoitamme tilaajille kun tuotteet ovat saapuneet meille noudettaviksi, ja ne saa tiskiltä mukaansa kätevästi vaikkapa treenien yhteydessä!

Voit myös ilmoittaa tilauksesi meille sähköpostitse info@readysetpole.fi. Muistathan tällöin kertoa tarkalleen mikä tuote/koko/määrä/väri on kyseessä. Huom! Tehdessäsi tilauksen sitoudut maksamaan tilaamasi tuotteet sekä 5€ käsittely/toimitusmaksun. Tilaus maksetaan noudon yhteydessä RSPn tiskillä. Mahdolliset vaihdot ja palautukset hoituvat myös RSPn kautta. Mahdolliset vaihdosta/palautuksesta aiheutuvat lisäkulut maksaa asiakas itse.