RSP <3 Sirkusfysio

”Urheilija ei tervettä päivää näe!” Jos tuntuu vähän tältä, tai haluat jopa oppia treenaamaan viisaasti ja välttämään kivut jo ennen kuin niitä tulee, nyt on apu lähellä! Syyskauden alkamisen kruunuksi olemme saaneet yhteistyökumppaniksemme Sirkusfysion, jonka fysioterapeutti Atte Niittykangas on työskennellyt sirkuskentän lisäksi tanssin, tankotanssin ja monen muun esittävän taiteen lajin parissa. Viimeisimpänä hän työskenteli sirkusmaailman huipulla Cirque Du Soleilin Performance Medicine -tiimissä ja on nyt palannut Jyväskylään.

Sirkusfysion toimipiste on lähes naapurissamme osoitteessa Kilpisenkatu 2. Jäsenkortillamme saat Atelta fysioterapiakäynnin hintaan 55€ (norm. 63€). Täällä päästään suoraan asiaan, eikä käyntiä tarvitse aloittaa selittämällä, mistä lajissasi on kyse! Sirkusfysion omat sivut löydät osoitteesta https://sirkusfysio.fi.

Alkusyksystä luvassa myös Aten vetämää pienryhmävalmennusta etenkin tankotanssijoille, julkaisemme tarkemmat tiedot tällä viikolla. Seuraa tiedotustamme, sillä nämä paikat menevät nopeasti!

Terkuin, RSP:n porukka ja