RSP on Fitwokin kuukauden liikuntapaikka marraskuussa

Wok´n´ roll!
Nyt kannattaa olla RSP:n jäsen tai kertakorttilainen!
Ollaan nimittäin wokkiravintola Fitwokin kuukauden liikuntapaikka Kuopiossa koko marraskuun ajan.
fitwok_infotv_wokout-01
 
Saat siis RSP:n kortilla -10 % alennuksen kaikista Fitwokin ruoka-annoksista (ei voimassa lounasaikaan).  Alennuksen saat kaikilla voimassaolevilla RSP:n jäsen- ja kertakorteilla, myös 10 ja 5 kerran korteilla. Muista mainita olevasi RSP:n jäsen, ja näyttää kortti kassalla maksaessasi, niin saat alennuksen annoksesta.
Suunniteltiin myös oma annos meidän nälkäisille treenaajille. Sopiva sekoitus protskua ja tulisuutta pitää nälän loitolla ja antaa poweria tankoiluun. Annos sisältää aavistuksen tulisella Tikka Masala-kastikkeella maustettua kanaa ja cashew-pähkinöitä, sekä runsaasti vihreää salaattia. Tämän syötyäsi sujuvat pyörähdykset niin renkailla kuin tangollakin entistä näpsäkämmin.
Lue lisä Fitwokista osoitteessa http://fitwok.fi/fitwok-kuopio/. Käy myös peukuttamassa paikkaa Facebookissa https://www.facebook.com/Fitwokkuopio/?fref=ts.
Fitwokilta löydät myös meidän treenitarjouksen uusille asiakkaille. Flyerilla pääset käymään yhdellä tankotanssi- ja/tai ilmajoogatunnilla vain 10 €:lla (norm. 17 €/ 15€). Voit käyttää kupongin siis kahteen kertaan eri tunneille. Lukaise lisätiedot ja varausehdot täältä: http://www.readysetpole.fi/tarjous/.
Lisätietoa etuuksista saat myös soittamalla meille numeroon 040 – 969 2693, tai laittamalla viestiä osoitteeseen kuopio@readysetpole.fi.
Let´s wok´out!
 


Kommentit