Ready Set Pole keskeyttää toimintansa toistaiseksi

Haluamme osaltamme hidastaa koronaviruksen leviämistä ja kantaa vastuumme, jottei koronavirusepidemia pahene. ?

Hallituksen suosituksen mukaisesti suljemme Ready Set Polen ovet toistaiseksi. Jatkamme toimintaamme heti, kun se on taas turvallista ja viranomaisten mukaan mahdollista, ja tiedotamme asiasta kaikilla kanavillamme. 

Perumme myös seuraavat kevään tapahtumat:
? EsiintymisJeejee
? Dan Rosenin workshopit
? Yläkaupungin yö
? Kevätnäytös

Jäsenasiakkaiden kohdalla noudatamme normaaleja jäsenehtoja, jotta voimme varmistaa toiminnan jatkumisen. 
RSPn verkkostudio aukeaa ensi viikon aikana jäsenillemme. Verkkostudiosta pääset kasaamaan itsellesi sopivan kotitreenin. Verkkostudioon tulee aluksi katsottavaksi lämmittelyjä, tankotreeniä tukevia lihaskuntotreenejä, joogaa sekä kehonhuoltoa. Olemme asian tiimoilta jäseniimme vielä erikseen yhteydessä. Kiitos, että olet jäsenemme! ?

Kaikkiin kertakortteihin ja muihin käyntilipukkeisiin myönnämme lisää käyttöaikaa toimintatauon keston verran. Selvitämme kurssien suhteen mahdollista hyvitystä myöhemmin tilanteen selvitessä.

Toivomme teiltä asiakkailtamme nyt ymmärrystä.
Tilanne on vaikea, ja pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että toimintamme voi jatkua mahdollisimman pian. Monet ovat kyselleet, että voiko meidän toimintaa tukea jotenkin tämän haastavan ajanjakson aikana. Kuulet pian vinkkejä, kuinka voit halutessasi auttaa.

Olemme erittäin kiitollisia kaikista ihanista asiakkaistamme – yhdessä selviämme tämän haastavan ajanjakson läpi! ?

#rsperhe