Tankotanssin peruskurssi I alk. 23.1.

torstaisin klo 18:45, 23.1. alkaen

Ohjaajat: Laura Koistinen & Pilvi Sillgren
Taso: Alkeet

Tankotanssin peruskurssilla tutustut lajin perusteisiin aivan alkeista aloittaen. Opit hauskoja ja lennokkaita pyörähdyksiä sekä erilaisia kiipeämisiä ja pitoja tangolla – voimiakin karttuu kuin huomaamatta! Tankotanssissa voima- ja liikkuvuusharjoittelu yhdistyvät mukaansatempaavalla tavalla, ja laji tarjoaa uusia haasteita pitkään. Erityisesti keskivartalo ja kädet vahvistuvat kuin huomaamatta, samalla kun sinä pidät hauskaa. Kurssin edetessä ja taitojen karttuessa siirrymme harjoittelemaan myös erilaisia nostotekniikoita ja tutustumaan pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla. Harjoittelemme tietysti turvallisia tekniikoita myös alastuloon!

Tankotanssin peruskurssille osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta tangolta – olet tervetullut kurssille juuri sellaisena kuin olet! Kurssin aikana ohjaaja oppii tuntemaan sinut ja auttaa sinua löytämään kehosi uudet ulottuvuudet. Saat tunneilla takuulla juuri sinulle sopivia haasteita.

Kurssin ohjaaja Laura on pitkän tanssi- ja tankotanssitaustan omaava opettaja, sekä ohjaa ison osan koreografia tunneistamme, joten Lauran tunneilla treeniä maustetaan tanssillisilla elementeillä. Toisen ohjaajan Pilvin ominta osaamista ovat erilaiset temput ja nostot tangolla, joten myös tätä puolta on kurssilla luvassa! Perustekniikan lisäksi harjoittelemme liikkeiden yhdistelyä sujuviksi kokonaisuuksiksi. Halutessasi pääset myös esiintymään kevätkauden tapahtumissa.

Tervetuloa iloitsemaan yhdessä uuden oppimisesta ja hullaantumaan uudesta lajista!


Hinta:

249€ / 224€*
sis. 17 x 60min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huom! Voit maksaa kurssin myös jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Psst! Kurssia pääset testaamaan vielä kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1. kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.