Intensiivi: Parikoreografia tangolla 26.10.

Intensiivi: Parikoreografia tangolla

Ajankohta: la 26.10. klo 15:45-17:15
O
hjaaja: Kaisa Suisto & Johanna Juvonen
Kesto: 90min

Taso: Jatko 1+
Kaikille yli 15 vuotiaille

Oletko ihaillut instagramissa upeita tankotanssin parikoreovideoita? Haluaisitko itsekin oppia siistejä paritemppuja, joita hyödyntää koreografioissa? Tämä intensiivi on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat yhdistää tankotanssin ja tankokamut.

Parikoreografia tangolla -intensiivillä harjoittelemme ensin muutaman paritemppu tangolla, joista rakennetaan yhtenäinen sarja. Kun temput ovat hallussa, niistä luodaan kokonaisuus, jossa kukin tekee välillä koreografiaa omalla tangolla ja välillä tehdään tunnin alussa treenattuja temppuja parin kanssa samalla tangolla. Parin kanssa treenaaminen on superhauskaa ja liikkeet ovat taatusti näyttäviä. Puhelimeen kannattaakin varata tilaa kuvien ottamista varten.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta parin kanssa tangolla temppuilusta eikä omaa paria osallistuaksesi intensiiville. Jokaiselle löytyy varmasti pari, jonka kanssa koreon ja temppujen treenaaminen on kaksinverroin hauskempaa.

Tätä tunnilta ei takuulla puutu naurua ja rentoa tekemisen meininkiä!


Hinnasto

Kultajäsen 0€
Tanko- tai joogajäsen 10€
5 tai 10 kerran kortilla 1,5 ruksia
Muut 28€ / 25€*
*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 25.10.2019

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.