Ilmajoogan Starttikurssi alk. 21.1.

Ilmajoogan Starttikurssi on kaikista helpoin ja lempein tapa aloittaa ilmajooga. Seuraava viiden kerran kurssimme starttaa perjantaina 21.1. Ilmoittaudu mukaan tutustumaan ilmajoogaan monipuolisesti!

99€ / 89€*

Ilmajoogan Starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat huolellisesti ja opimme käyttämään joogakangasta oikealla tavalla. Viiden kurssikerran aikana teemme kehoa palauttavia ja vahvistavia joogaharjoituksia lattiatasolla joogakangasta hyödyntäen sekä ilmassa kankaan kannattelemana. Vyötärön korkeudella oleva joogakangas jakaa kehon painoa, tukee asanoissa ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin liikkeitä turvallisesti.

Starttikurssi on loistava tapa aloittaa ilmajooga, sillä kurssi on suunniteltu juuri ensikertalaisille. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla minkäänlaista kokemusta joogaamisesta kaankaalla tai joogasta ylipäätään. Harjoituksen myötä ja kurssin edetessä kehonhallintasi kasvaa ja opit muokkaamaan asanoista juuri sinun kehollesi sopivia.

Ilmajoogan Starttikurssilla ammattitaitoinen ohjaajamme neuvoo jooga-asennot eli asanat ryhmälle huolellisesti, ja niihin edetään jokaisen oman kunnon ja edellytysten mukaan. Tärkeintä on tehdä harjoitukset omaa kehoa ja tuntemuksia kuunnellen ja kunnioittaen ja pyytää tarvittaessa apua kurssin ohjaajalta.

Ilmajoogan Starttikurssilla pääset syventymään asanoihin turvallisesti ja omaan tahtiisi, sekä pohtimaan yhdessä ryhmän kanssa esille nousevia kokemuksia ja kysymyksiä. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa harrastustasi viikkotunneillemme.

Ilmajoogan Starttikurssi pähkinänkuoressa

  • Kaikille 12 vuotta täyttäneille
  • Ohjaajana Piia Eremenko
  • Viisi tunnin mittaista kurssikertaa 21.1.-18.2. välisellä ajalla
  • Jos et pääse jollekin kurssikerralle, saat korvata menetetyn kurssikerran viikkotunneillamme
  • Sopii kaikille perusterveille henkilöille ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta – vain raskaana olevia kehotamme jättämään kurssin väliin

Ilmajoogan Starttikurssi

Kesto 5 x 60min
perjantaisin klo 17:15-18:15
Hinta 99€ / 89€*

*edullisempi hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä kotivanhemmat

Ilmoittaudu kurssille 20.11. klo 16 mennessä. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi (5). Ilmoitamme sinulle mahdollisesta peruuntumisesta viimeistään edeltävänä päivänä tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.


Näin varustaudut ilmajoogatunnille:

  • riisu kaikki korut ja pese kasvosi meikistä – näin huolehdimme, että herkät ilmajoogakankaamme pysyvät puhtaina ja ehjinä
  • pue tunnille mukavat ja joustavat vetoketjuttomat liikuntavaatteet, jotka peittävät kainalot
  • nappaa mukaasi juomapullo
  • voit myös halutessasi ottaa mukaan oman joogamaton
  • laita pitkät hiukset kiinni