Kuopioon ilmajooga ja rengastrapetsi

31.10. on meidän remppa ohi, vihdoin! Kiitämme kärsivällisyydestä ja toivomme, että tämä on sen arvoista:

Kuopion Ready Set Polelle kaksi uutta lajia:

× RENGASTRAPETSI

× ILMAJOOGA

Myös kehonhuolto- ja voimatuntimme kokevat uudistuksia. Lisäksi järjestämme jäsenillemme enemmän itsenäistä treeniaikaa salillamme. Halusimme kehittää kertarysäyksellä toimintaamme – mitäpä sitä turhaan uudistaa muuten kuin täysillä.
uutiskirjeKPO

Rengastrapetsi

Rengas vahvistaa koko kroppasi lihaksia. Jyväskylän tankoilijat innostuivat kovasti renkaasta, koska se on ”raskasta hyvällä tavalla, erilailla haastavaa kuin tanko”. Ja meidän mielestämme tosi hauskaa. Laji sopii ihan kaikille!
Järjestämme Rengastrapetsista kahta tuntia: alkeis- ja jatkotasoista. Lue lisää rengastrapetsista klikkaamalla tästä.

Ilmajooga_Martta

Ilmajooga

Ilmajoogassa, eli Aerial Yogassa, käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Ilmajooga sopii kaikille ikään, kuntoon tai harrastustaustaan katsomatta.
Järjestämme Ilmajoogasta kahta harjoitusta: vahvistavaa ilmajoogaa ja palauttavaa ilmajoogaa. Lue lisää ilmajoogasta klikkaamalla tästä.
× 
Palauttavassa ilmajoogassa keskitymme kehon solmukohtien avaamiseen, joita esiintyy erityisesti lonkissa ja olissa. Näitä jumeja on hyvin haasteellista avata tavallisilla venyttelytuokioilla kotona.
× Vahvistava ilmajooga keskittyy erityisesti keskivartalon ja jalkojen vahvistamiseen. Tällä dynaamisella tunnilla teemme tasapainoa, kehonhallintaa ja keskivartaloa haastavia asanoita, esimerkiksi soturiasentoja.


Muita tuntiuudistuksia

Pähkäilimme tuntitarjontaamme hieman paremmaksi remontin aikana. Kaikki uudet tunnit tulevat valikoimiin 2.11.2015 alkaen.
× Tavoitteellinen liikkuvuus. Tämä tunti vie liikkuvuutesi uudelle tasolle, käytämme kaikista tehokkaimpia menetelmiä selän ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen. Jokaisella tunnilla keskitymme sekä splitteihin että selän taaksetaivutuksiin hieman eri painotuksin.
× Tarjoamme jatkossa kahta spinnitankotuntia: Spinni 1 aloittelijoille ja Spinni 2 edistyneemmille harrastajille.
× Voimatemput, jatko 2-4 on tehty sulle, joka haluat tehdä enemmän ja kovempaa. Lisäämme maksimivoimaasi ja tekniikkaasi, jota tarvitset övereissä tankotempuissa. Tunnilla treenataan mm. Outvertia, Dead Liftiä ja seisotaan käsillä.


Näin pääset harrastamaan meille:

Pääset kaikille tunneillemme kertakäynnillä (17€/15€) ja 5 tai 10 kerran korteillamme.
10 kerran kortti on 140€/120€, 5 kerran kortti  75€/65€ (norm. / opiskelija, työtön).
Rengastrapetsi tulee osaksi nykyistä tankotanssijäsenyyttämme.
Ilmajooga tulee osaksi uutta jäsenyyttämme, jolla pääset käymään rajattomasti kaikilla tunneillamme. Kerromme uudesta jäsenyydestämme lisää ensi viikolla.

Hei jäsen!

Jos olet liittynyt meidän jäseneksi ennen 30.10.2015, saat itsellesi etuja:
– kahden viikon mittaisen ilmaisen kokeilujakson ilmajoogaan
– uuden jäsenyyden muita edullisemmalla kk-hinnalla
– kertakäynnit ilmajoogaan muita edullisemmin, 10€/kerta (norm. 17€ / 15€)


Seuraa meitä, niin kuulet uusista julkistuksista ensimmäisenä:
Seuraa Ready Set Polea Facebookissa
Seuraa Ready Set Pole Instagramissa


 


Kommentit