Kevätkauden avajaiset

Vietämme Kevätkauden avajaisia lauantaina 11.1.2020 klo 10:30 – 17.

Luvassa on paljon edullista kokeilutunteja lajeistamme, ihastuttavia esityksiä ja lajiesittelyä, sekä mahdollisuus kehonkoostumusmittaukseen koko tapahtuman ajan. Lisäksi tapahtumassa kahvi- ja teetarjoilu sekä mukavaa oleskelua. Voit tulla kanssamme treenailemaan vaikka koko päiväksi, tai piipahtaa sinulle sopivassa hetkessä. Tapahtuma on kaikille avoin. Tervetuloa viihtymään ja tutustumaan monipuoliseen harrastusvalikoimaamme!

Edullisia kokeilutunteja

Järjestämme tapahtumassa yhteensä 15 edullista kokeilutuntia, joille pääset osallistumaan hintaan 5€ / 40min. Tunneilla pääset kokeilemaan suosituimpia lajejamme ja tutustumaan kevään uutuustarjontaamme. Kaikki kokeilutuntimme ovat avoimen tason tunteja eli olet tervetullut sellaisena kuin olet. Tuntikuvaukset löydät täältä.

Tarjolla on tunteja monipuolisesti mm. tankotanssista, joogasta ja akrobatiasta! Ilmoittaudu tunneille etukäteen varausjärjestelmässämme, niin varmistat paikkasi tunnille. Voit myös saapua paikalle ilmoittautumatta, jolloin pääset mukaan kokeilutunnille varaustilanteen mukaan.

Kehonkoostumusmittaus

Koko avajaistapahtuman ajan sinulla on mahdollisuus kehonhoostumusmittaukseen hintaan 25€. Mittauksen tulee tekemään Ossi Nikula Easyway Finland Oy:ltä. Mittaus tehdään InBody770-mittauslaitteistolla ja saat mittauksesta itsellesi kehonkoostumusanalyysin.

Kehonkoostumusmittaus on hyvä tapa saada tietoa oman kehon koostumuksesta, treenin toimivuudesta ja sen avulla on helppoa nähdä esimerkiksi puolierot kehon lihasmassassa. Teemme Ossin kanssa säännöllistä yhteistyötä, joten osallistumalla mittaukseen säännöllisesti saat hyödyllsitä seurantatietoa oman kehon muutoksista.
Katso lisää mittauksesta täältä.


Avajaispäivän tarjoukset

Tapahtumapäivänä hankit kevään treenit tavallista edullisemmin.


10 kerran kortti
169€ / 149€*

(norm. 179€ / 159€*)

10 kerran kortti käy kaikille tunneillemme ja on voimassa 6kk. Tarjous voimassa vain avajaispäivänä paikan päällä.


6kk jäsensopimus
ilman liittymismaksua!
*

Lisäksi saat jäsenyyttä solmiessasi kaupan päälle kaverille kertakäynnin RSPn tunneille.

RSPn jäsenyys kannattaa, kun haluat käydä tunneillamme säännöllisesti. Treenaat vaivattomasti kiinteällä kuukausimaksulla ja nautit lisäksi jäsenduista. Jäsenyys tulee sinulle kertakorttia edullisemmaksi kun käyt tunneillamme vähintään kerran viikossa.

*Jäsensopimus on voimassa 6kk, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu maksetaan tiskillä jäsenyyden solmimisen yhteydessä. Täältä löydät jäsenehtomme.


Avajaisohjelma

10:30 Tervetuloa!

11:00 Kokeilutunnit:
Tanko, Ekso Tekniikka
Ilma-akrobatia Intro
Tanssi, Nykytanssi

12:00 Kokeilutunnit:
Tanssi, Ekso
Hot Jooga Intro

12:00 LAJIESITTELY: Ilmasali

13:00 Kokeilutunnit:
Tanko Intro
Ilmajooga Intro
Hot Jooga Intro

14:00 Kokeilutunnit:
Tanko Intro
Ilmajooga Intro
Kehonhuolto lämmössä

15:00 LAJIESITTELY: Tankosali

15:00 Kokeilutunnit:
Kehonhuolto kankailla
Hot Jooga Intro

16:00 Kokeilutunnit:
Tanko Intro
Ilmajooga Intro
Hot Jooga Intro

17:00 Kiitos!


Kaikkien kokeilutuntien kesto on 40min ja hinta 5€. Tunnit maksetaan paikan päällä.

Psst! Jos sinulla on RSPn jäsenyys, voit käydä max. 3 kokeilutunnilla veloituksetta.


Rakenna itsellesi unelmien treenipäivä RSPllä ja tuo kaveritkin mukanasi!