Joulun tarjoukset ja aukioloajat

Joulu on taas, joulu on taas!

Hanki joulun liikuttavimmat lahjat RSPltä! Lahjamme ilahduttavat, innostavat ja inspiroivat, tukevat terveyttä ja hyvinvointia ja ennen kaikkea tulevat hyötykäyttöön. Nämä eivät jää kaapin pohjalle pölyyntymään!


Joulunajan aukioloajat:

Vielä ehdit jouluostoksille, pidämme RSPn ovet auki seuraavasti:

Maanantaina 16.12. klo 11:00 – 19:00
Tiistaina 17.12. klo 11:00 – 16:00
Keskiviikkona 18.12. klo 15:00 – 18:30
Torstaina 19.12. klo 13:00 – 17:00
Perjantaina 20.12. klo 10:00 – 16:00
Maanantai 23.12. klo 10:00 – 16:00

Lisäksi ovemme ovat auki ostosten tekoon aina 15 minuuttia ennen toteutuvia tunteja ja tuntien välissä. Näet täältä viikkotuntimme.

Asiakaspalvelumme lomailee joulun yli 24. – 29.12.2019. Syyslukkarimme tunnit pyörivät sunnuntaihin 22.12. asti, jonka jälkeen tarjoamme muutamia tunteja kevennetyn joululukkarin mukaan. Kevätkautemme käynnistyy uusin kujein 7.1.2020. 
Varaa joululoman tunteja nettikalenteristamme. 

Tervetuloa ostoksille!

Psst! Toimitamme tuotteita ja lahjakortteja myös postitse. Postimaksut ovat 4 – 15€ paketin koosta riippuen. Tarjoamme postikulut yli 200€ tilauksiin sekä joulukuun ajan kaikkiin ilmajoogakangastilauksiin. Tutustu myynnissä oleviin tuotteisiimme.


Kokosimme RSPn parhaat lahjavinkit itselle tai kamulle:

 1. Lahjakortti tuotteisiimme tai palveluihimme

Lahjakortilla ilahdutat helposti ja varmasti! Lahjakortilla voit jakaa kehollista hyvää ja inspiroida vaikka lähinaapurin kivan lajin pariin. RSPn lahjakortin voit ostaa haluamallesi palvelutuotteelle. Kirjoitamme lahjakortteja myös treeniväline- ja vaateostoksiin valitsemallesi summalle. Kaikki lahjakorttimme ovat voimassa 6kk ostohetkestä.

Psst! Lahjoita uudelle harrastajalle vaikka kevään Starttikurssi tai 10 kerran kortti, treenikaverille pitoapu tai vapaavalintainen intensiivi ja ystävälle tunti yksityisopetusta.. Käyttökohteen voi myös jättää avoimeksi. Tutustu sarjakortteihin sekä muihin tuotteisiimme.

2. Ilmajoogakangas 149€ ja ilmainen toimitus Suomessa

Oma ilmajoogakangas tekee kodista joogastudion! Rentoudu ja roiku, venyttele ja huolla, treenaa ja hikoile, leiki ja temppuile – ilmajoogakangas on hurjan monikäyttöinen. Tai miten olisi uusi koko perheen päiväunipaikka?

Psst! Suosittelemme kokeilemaan ilmajoogaa osaavan ohjaajamme vetämänä. Järjestämme viikottain ilmajoogatunteja, jotka näet varausjärjestelmästämme.

3. Ilmajoogakangas ja kaksi kiinnityspakettia vain 199€ (norm. 238€)

Tee ilmajoogakankaasta vieläkin monipuolisempi kahden kiinnityksen avulla. Meiltä saat kattokiinnikkeet niin betoni- kuin puukatollekin. Kahden pisteen kiinnityksellä nostetulla kankaalla on turvallista tehdä myös dynaamisia voima- ja akrobatialiikkeitä.

Kangas ei halaa sinua niin tiukasti, joten inversioiden tekeminen on miellyttävämpää matalalla kiinnityksellä. Huomioithan, että kiinnityksen asentajalla on aina oma vastuunsa kiinnityksen turvallisuudesta – suosittelemme käyttämään ammattilaista.

Kankaat ja kiinnityspaketit puu- ja betonikatolle ovat myynnissä paikan päällä tai tilattavissa postitse. Tonttumme päättivät joulufiiliksissä toimittaa kaikki ilmajoogakangastilaukset Suomessa toimituskuluitta. Tilaa postitettavat paketit viimeistään keskiviikkoon 18.12. mennessä, niin ne ehtivät jouluksi perille!


Hierojamme Jussi Juntusen lahjavinkki:

Jussi on koulutettu hieroja sekä yksi huipuista joogaohjaajistamme. Hän yhdistelee hoidoissaan klassisen hieronnan menetelmiä, mobilisoivia otteita, faskia käsittelyä sekä kinesio-teippausta. Lähtökohtana hoidolle on asiakkaan tutkiminen ja ongelmakohtien löytäminen asiakkaan kanssa yhteistyössä. Vastaanotolle voi hakeutua tuki- ja liikuntaelimistön vamman takia, palautumisen vuoksi tai ihan vaan rentoutumaan.

Lahjoita itsellesi tai läheisellesi hyvinvointia: Anna lahjaksi hoitava hieronta!

Jäsenemme saavat hierontalahjakortit edullisemmin pukin konttiin: Kun ostat hierontalahjakortin lahjaksi, saat hieronnan lahjakortille Jäsenhintaan!*

*Normaalisti lahjakortille hankittu hieronta on normaalihintainen, mikäli lahjan saaja ei ole jäsenemme. Saat edun esittämällä jäsenkorttisi lahjakorttia ostaessasi. Tarjous on voimassa 24.12. asti.

Hierontalahjakortteja voi ostaa suoraan Jussilta itseltään Jyväskylän keskustan alueelta ja tarvittaessa lahjakortit kulkeutuu myös lähialueille. Tiedustelut puhelimitse 050 366 2099, Facebookissa Hieroja Jussi Juntunen ja Instagramissa @hierojajussijuntunen.

Jussin hoitohuoneen löydät RSPn kanssa saman katon alta. Ajan voit varata varausjärjestelmästämme hyvinvointi -välilehden alta tai Jussin omilta nettisivuilta jussijuntunen.fi.