Aloita Hot Jooga

Tällä sivulla autamme sinut alkuun, kun haluat aloittaa Hot joogan.

Hot Jooga tuli Suomeen vuonna 2004, ja asettui jäädäkseen. Hot joogassa saadaan lämpimän ilmaston hyödyt keholle Erityisen nautinnollista Hot jooga on Suomen ilmastossa viileänä vuodenaikana. Hot Jooga -tunneilla joogaharjoitus tehdään infrapunalämmittimien avulla lämmitetyssä salissa. Joogasali lämmitetään, jotta lämpö ei pääse karkaamaan kehosta harjoituksen aikana. Näin lisätään turvallisesti kehon liikkuvuutta, kun lihakset ja nivelet pysyvät koko ajan lämpiminä. Hot Jooga onkin lämmön ansiosta nivelille ja lihaksille turvallista.

Voimakkaammilla tunneillamme salin korkeampi lämpö nostaa hien pintaan, parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuonaa. Palauttavat tuntimme pidetään miedommassa lämmössä, mikä auttaa kehoa rentoutumaan ja lisää liikkuvuutta. Ohjaaja neuvoo asanat huolellisesti, ja niihin edetään oman kunnon ja edellytysten mukaan. Hot Jooga tarjoaa energiaa ja rentoutumista sekä puhdistaa kehoa. Suurimman hyödyn harjoittelusta saat, jos käyt tunneilla useamman kerran viikossa, mutta yksikin kerta viikossa edistää hyvinvointiasi.

Tarjoussivun linkitys

Hot Jooga sopii just sulle

Hot Jooga sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Hot Joogan voit aloittaa, vaikkei sinulla olisi kokemusta joogasta tai liikunnasta. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi notkea – päinvastoin; mitä jäykempi olet, sitä nopeammin huomaat muutokset kehossasi säännöllisen harjoituksen myötä.
Tunneillemme voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat.

Hot Joogan varustautumisohjeet

  • Pukeudu kevyisiin liikuntavaatteisiin
  • Muista nesteyttää; juo reilusti vettä ennen ja jälkeen tuntia. Tunnille kannattaa ottaa mukaan vesipullo.
  • Ota mukaasi suihkupyyhkeen lisäksi myös iso pyyhe joogamatolle. Myös pieni hikipyyhe kasvojen pyyhkimiseen on hyvä ottaa mukaan.


Näin aloitat

Hot Joogan voit aloittaa kahdella tavalla: tulemalla Starttikurssilla tai yksittäiselle Hot joogatunnille. Huomaathan, että Starttikurssin ja tuntiemme ikäraja on 15 vuotta. Tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme ennen tunneille ilmoittautumista, kiitos. Sivun alalaidasta löydät vastauksia yleisimpiin aloittelijoiden kysymyksiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä info@readysetpole.fi, jos mieleesi tulee muuta kysyttävää!

Alkavat Hot joogan Starttikurssit

Seuraavat Hot joogan viikkotunnit

7.6.202018:00Hot YinVaraa tästä
8.6.202017:45Hot JoogaVaraa tästä
8.6.202019:00Hot YinVaraa tästä
11.6.202018:30Hot YinVaraa tästä