Hinnastonmuutos 1.11. alkaen

Päivitämme hinnastomme ja otamme käyttöön aivan uudet jäsenyydet ja kirjautumisjärjestelmän tunneille.

Hintamme päivittyvät kaikkien tuntituotteiden osalta ja uudet hinnat ovat voimassa 1.11.2019 alkaen. Muutosten avulla varmistamme, että voimme tarjota sinulle laadukasta pienryhmäopetusta lajeistamme. 

Olemme tiedottaneet jäsen- ja hinnastonmuutoksesta sähköpostitse uutiskirjeessämme. Mikäli et ole jostain syystä saanut kirjettä, kurkkaathan onko se eksynyt roskapostikansioosi. Voit liittyä uutiskirjeemme lähetyslistalle sivun alalaidassa sijaitsevasta ”Tilaa uutiskirje” -kohtasta.

Hinnanmuutoksen taustalla on yleinen kustannustason nousu. Hintojen päivityksen avulla varmistamme toimintamme jatkuvuuden ja mahdollisuuden kehittää toimintaamme yhä enemmän sinunkin toiveiden pohjalta. Muutos mahdollistaa toimintamme kehittämisen sekä laadukkaan opetuksen ja turvallisuuden kannalta tärkeät investoinnit mm. treenivälineisiimme. Tämän syksyn hankintalistallamme on uudet spinnitangot sekä bolsterit palauttavien joogaharjoitusten tueksi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin paikanpäällä, sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.