Avajaisohjelmassa 12 kokeilutuntia ja -20% alennukset

Tervetuloa uuden koulumme avajaisiin la 1.8.!

Pvm: lauantaina 1.8.2015
Klo: 13:00 – 17:30
Osoite: Cygnaeuksenkatu 3, Jyväskylä (kaupunginkirjastoa lähes vastapäätä)
Ohjelma: 12 kokeilutuntia ja Ready Set Polen esitykset, kertakortit -20% alennuksessa
Avajaisisissa on koko päivän avoimet ovet. Avajaisiin ovat tervetulleita ihan kaikki: entiset, nykyiset, tulevat harrastajat ja kaikki teidän kaverinne, lapset ja miehet. Milloin tahansa tuletkin, pääset tutustumaan uuteen kouluumme ja tunteihimme helposti ja maksuttomasti. Saatat viihtyä meillä koko päivän, sillä tarjoamme uutta koettavaa jokainen tunti. Ja siitä me tykkäisimme!
Uudessa tankotanssikoulussamme on kaksi salia ja melkein tuplasti neliöitä nykyiseen verrattuna. Kerroimme eilen, että uuteen kouluumme tulee viisi uutta lajia tankotanssin kaveriksi: spinnitanko, rengastrapetsi, ilmajooga, yinjooga ja hathajooga. Pääset lukemaan lisää uutisestamme klikkaamalla tästä. Suurimpaan osaan lajeistamme pääset tutustumaan heti avajaisissa.
avajaiset
 


Avajaisalennukset: kertakortit -20%

10 kerran kortti 112€/96€*

Normaalisti 140€/120€*

5 kerran kortti 60€ / 52€*

Normaalisti 75€/65€*
*edullisempi hinta: opiskelijat, työttömät
Alennukset ovat voimassa vain avajaispäivänä. Kummatkin korttimme käyvät kaikille viikkotunneillemme. Valikoimissamme on hyvin kattavasti lajeja ja eri tunteja, sekä aloittelijoille että edistyneille harrastajille.
1.8.2015 lähtien pidennämme korttiemme voimassaoloaikaa teiltä tulleiden toiveiden vuoksi. Jatkossa 10 kerran korttimme on voimassa 6kk ja 5 kerran korttimme 3kk.


 12 maksutonta kokeilutuntia

Järjestämme avajaisissa 12 kokeilutuntia, joiden taso on avoin. Kaikki tunnit sopivat siis mainiosti ensikertalaisille! Kaikki kokeilutunnit ovat maksuttomia. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennalta, tulet vain paikalle. Jokainen kokeilutunti kestää 25 minuuttia. Alla olevasta kuvasta näet tunnit ja aikataulun, kuvan alta löydät tietoa siitä, mitä tunneilla tehdään.
Keskellä päivää pääset katselemaan spinnitangolla, staattisella tangolla ja renkaalla tehtäviä upeita esityksistä.
AvajaiskuvaUUTINENJKLv2

Kokeilutuntien sisältö

Kaikki kokeilutunnit sopivat erinomaisesti ensikertalaiselle ikään tai kuntoon katsomatta.
13: 15 – 13:45 / Lasten tempputuokio
Tempputuokio on suunniteltu noin 7-12 vuotiaille. Tempputuokiossa lapset voivat päästää energiansa irti turvallisesti. Lapsesi pääsee liikkumaan kiipeilemällä, pyörähtelemällä ja kokeilemalla hauskoja temppuja ohjaajiemme avulla. Paikalla on koko ajan kaksi ohjaajaa, jotka pitävät huolen lasten viihtymisestä ja turvallisuudesta. Uusi lastenkurssimme alkaa syksyllä, ilmoittautuminen aukeaa avajaispäivänä.
13:15 – 13:45 ja 13:34 – 14:15 / Rengastrapetsi UUTUUS!
Tutustumme renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Treenaamme renkaan ja kehomme hallintaa kokeilemalla helppoja liikkeitä, kuten renkaaseen menoa. Eri aikaan järjestettävät tunnit ovat sisällöltään samoja.
Lue lisää rengastrapetista klikkaamalla tästä
13:45 – 14:15 / Pole Power
Suosittelemme erityisesti miehille. Teemme toiminnallista voimatreeniä ja erilaisia kiertoharjoitteluja tangon kanssa ja ilman tankoa. Jokainen liike tehdään omaa kroppaa kuunnellen: tule siis tekemään kova treeni tai herättelemään lihaksesi hieman hellemmin.
14:30 – 15:00 ja 15:30 – 16:00 / Spinnitanko UUTUUS!
Spinnitanko on tankotanssia pyörivällä, eli spinnaavalla tangolla. Tankotanssia voi harrastaa sekä staattisella että spinnitangolla. Spinnitangolla helpotkin liikkeet muuttuvat hurjasti näyttävämmäksi pyörivän tangon vuoksi. Kokeilutunnilla tutustumme spinnitankotanssin perusteisiin. Teemme helppoja liikkeitä: kokeilemme askeleita ja  pyörähdyksiä. Eri aikaan järjestettävät tunnit ovat sisällöltään samoja.
14:15 – 14:45, 15:30 – 16:00, 16:00 – 16:30 / Tankotanssi
Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Tankotanssissa etenkin keskivartalo ja kädet voimistuvat nopeasti. Tällä tunnilla tutustumme tankotanssin perusteisiin. Tankotanssiliikkeet jaetaan karkeasti kahteen: pitoihin ja pyörähdyksiin. Pidoissa kiivetään erilaisiin asentoihin ihon ja tangon välisen kitkan avulla. Pyörähdyksissä otetaan vauhtia ja pyörähdetään tangon ympäri. Tällä tunnilla teemme helppoja liikkeitä ja perustekniikkaa. Kokeilemme askeleita ja rauhallisia pyörähdyksiä. Eri aikaan järjestettävät tunnit ovat sisällöltään samoja.
16:00 – 16:30 ja 16:30 – 17:00 / Yinjooga UUTUUS!
Yinjooga on rauhallinen ja lempeä, lattialla tehtävä joogaharjoitus. Toisin kuin monissa muissa joogan muodoissa, yinjoogassa emme aktivoi lihaksia. Avaamme sidekudoksia pitkillä, usean minuutin kestävillä venyvyysharjoituksilla. Sidekudosta on erityisen paljon lantion ja alaselän alueella, mikä tekee yinjoogasta myös tankotanssijalle todella hyvän palautumismuodon. Sidekudosten avaaminen parantaa liikkuvuutta ja lisää aineenvaihduntaasi. Yinjooga rauhoittaa myös hermostoa rauhallisen ja tasapainottavan harjoitustyylinsä vuoksi. Eri aikaan järjestettävät tunnit ovat sisällöltään samoja.
Lue lisää joogatunneistamme klikkaamalla tästä
16:30 – 17:00 Aktiivinen venyttely
Täällä venyttelemme lyhyissä venytyksissä hengityksen tahtiin. Aktiivinen venyttely koostuu toistosarjoista, jotka tekevät lihaksista joustavampia ja pidempiä, levossakin. Palauttaa ja rentouttaa juuri sopivasti päivän päätteeksi.


Suosittelemme seuraamaan avajaisten Facebook-tapahtumaa klikkaamalla tästä ja kutsumaan kaikki kaveritkin mukaan. Järjestämme pienen kilpailun avajaisvieraille ensi viikolla!


Kommentit