Uutuus: Ilmajoogan Starttikurssi

Jyväskylän uutuutena Ilmajoogan Starttikurssi

rsp_ilmajooga
Starttikurssi on helpoin tapa tutustua Ilmajoogaan. Perehdymme kurssilla ilmajoogan asanoihin kolmen kurssikerran aikana. Kurssiin sisältyy kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia.
Harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat ja opimme käyttämään ilmajoogan kangasta. Kurssin jälkeen pääset harrastamaan ilmajoogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme.


ILMAJOOGAN STARTTIKURSSI

Katso seuraavat Ilmajoogan Starttikurssit
klikkaamalla tästä

Kaikille yli 15 vuotiaille
3 x 60 min
55€ / 45€
(edullisempi hinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, RPS:n jäsenet)


Mitä on ilmajooga?

Ilmajooga on melko uusi laji Suomessa ja maailmalla: ensimmäinen ilmajoogatunti pidettiin New Yorkissa 2006. Toimme Ilmajoogan Ready Set Polelle runsaiden toiveiden vuoksi. Olemme myös itse todenneet, että ilmajooga on yksi parhaita asioita, mitä ihminen voi vapaa-ajallaan tehdä. Ilmajooga huoltaa ja vahvistaa kehoa ainutlaatuisella tavalla.
Ilmajoogassa, eli Aerial Yogassa, käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Tunneilla siirrämme lattiajoogan asanat eli jooga-asennot ilmaan kankaan avulla. Ilma-akrobatian vaikutus näkyy ennen kaikkea kankaan käytössä, eikä tuntiin sisälly vaativia akrobaattisia temppuja – akrobaattisuus tulee tunneille ripauksina ja mukavana mausteena.
Vyötärön korkeudella oleva kangas antaa jooga-asanoihin uusia mahdollisuuksia. Se jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin liikkeitä turvallisesti.
Tervetuloa tutustumaan ilmajoogan lempeään maailmaan!


Kommentit