Uusia tunteja Jyväskylään

Olemme täällä paukutelleet päitämme yhteen, ja kehittäneet meidän tunteja. Ja tämmöistä saatiin aikaiseksi:
– Combotunnit = aktiivinen venyttely + jatkotunti
– Uudistunut Pole Power
– Uusi Voimatekniikka
 

Combotunnit

Leikkasimme ja liimasimme Aktiivisen venyttelyn ja jatkotason tunnin kalenteriimme peräkkäin. Ohjaaja suunnittelee jokaisen combotunnin niin, että ne tukevat toisiaan. Avaamme Aktiivisessa venyttelyssä just oikeat lihakset ja nivelet tekniikkatuntia varten. Näin saat jatkotunnista vielä enemmän irti. Etkä vahingossakaan reväytä lihaksia pakkasella. 🙂 Tunneille voi toki tulla jatkossakin erikseen, jos et pääse kummallekin.
Combotunteja löytyy jo kalenterista, varaa täältä! 
 

Pole Power (UUTTA!)

Taso: ensikertalainen – Jatko 4
Vauhdikas treeni, jossa virtaa hiki. Ja virtaa niin paljon, että treenaamme lopputunnin maan tasalla, koska emme pysy enää tangolla. Tunnin on kokonaan uudistanut meidän Kuopion johtaja Oona, joka on erikoistunut lihasten erittäin tehokkaaseen treenauttamiseen. Teemme toiminnallista voimatreeniä ja erilaisia kiertoharjoitteluja. Tunnilla kiusataan lihaksia, jotka tasapainottavat tankoilijan kroppaa ja auttavat erityisesti nostoissa. Treenaamme samaa ohjelmaa aina kuukauden, jotta huomaat kehityksesi! Helmikuun setin vetää Iida. Ensimmäinen kerta maanantaina 9.2., tunti on jo varattavissa.
Miksi haluat tänne?
Lupaamme, että Pole Power nopeuttaa sinun kehitystäsi. Se tekee sinusta vahvemman ja teknisesti taitavamman. Näin pääset etenemään nopeammin tekniikkatuntien tasolta toiselle. Ja saat enemmän voimaa ja lihaksia.
 

Voimatekniikka (UUTTA!)

Taso: Jatko 2 – 4
Harjoittelemme voimatemppuja tangolla. Lisäämme maksimivoimaasi ja tekniikkaasi, jota tarvitset övereissä tankotempuissa. Tunnilla treenataan mm. Outvertia, Dead Liftiä ja seisotaan käsillä. Harjoittelemme kaikkien mahdollisten eri otteiden nousuja ja laskuja sekä kiipeilemme eri tavoin. Voimatekniikka alkaa helmikuun lopussa.
Miksi haluat tänne?
Saat keskittyä aina yhteen puristukseen kerrallaan, eikä sinun tarvitse samalla miettiä vaihtoja tai yksityiskohtia. Veikkaamme, että tämä on jatkoharrastajan uusi lempitunti.
 


Kommentit