Uusi Kultajäsenyys Kuopioon!

1.11. alkaen meillä on kaksi jäsenyyttä Kuopiossa: Tankotanssijäsenyys ja Kultajäsenyys. Nykyinen jäsenyytemme muuttuu automaattisesti tankotanssijäsenyydeksi. Uutuutena valikoimiimme tulee Kultajäsenyys. Kultajäsenyydet ovat saatavilla ensimmäisen kerran avajaisissamme lauantaina 31.10.2015.
RSP


KULTAJÄSENYYS

UUTUUS!

Kultajäsenyys on koulumme kovin uusi tulokas.
Kultajäsenenä käyt kaikilla viikkotunneillamme ja kaikissa lajeissa rajattomasti: tankotanssissa, ilmajoogassa, rengastrapetsissa sekä kehonhuolto- ja voimatunneillamme. Kultajäsenyys on ainoa jäsenyytemme, jolla pääset käymään myös ilmajoogan viikkotunneillamme rajattomasti.
Saat valikoimiisi siis yhteensä 20 erilaista tuntia, jotka näet klikkaamalla tästä.
Voit varata oman jäsenyytesi vaikka saman tien laittamalla meille sähköpostia kuopio@readysetpole.fi.

Kultajäsenyys 3 kk          119€ / 105€* /kk

*Edullisempi hinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset
3kk määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, 1kk irtisanomisajalla. Ei velvoita siis pidempään kuin 3kk pituiseen jäsenyyteen!


TANKOTANSSIJÄSENYYS

Nykyinen jäsenyytemme muuttuu automaattisesti tankotanssijäsenyydeksi.
Hinta ei muutu, päin vastoin: Tankotanssijäsenenä pääset käymään kaikilla samoilla tunneilla kuin tähänkin asti. Lisäksi pääset harrastamaan rajattomasti rengastrapetsitunneillamme. Tankotanssijäsenyys ei oikeuta ilmajoogatunteihin.

Tankotanssijäsenyys 6kk            89€ / 75€* /kk
Tankotanssijäsenyys 12kk          79€ / 65€* /kk

*Edullisempi hinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset
Liittymällä tankotanssijäseneksemme ennen 30.10.2015, saat kasan etuja itsellesi. Tästä klikkaamalla näet tulevat etusi.


 


Kommentit