Syyskauden intensiivit ja tarjous

Tarjoamme syyskaudella kattavan valikoiman monipuolisia ja mielenkiintoisia intensiivejä, joilla pääset syventämään osaamistasi lajeihimme sekä kehittämään taitojasi entisestään. Tarjolla on paljon kaikille sopivia avoimen tason intensiivejä.
Herkuttele syyskauden intensiiveillä ja varaa paikkasi vaikka jokaiselle – hemmottelemme aktiivisia intensiivikävijöitä erikoistarjouksella:

Kun osallistut kolmelle intensiiville syksyn 2019 aikana, saat kolmannen intensiivin kaupan päälle!

Tarjous on hyödynnettävissä kaikilla intensiiveillämme ja on voimassa 31.12.2019 asti.

Psst! Huomasithan, että marraskuusta alkaen voit maksaa intensiivejä ja kurssejamme kätevästi myös jäsenyydellä tai kertakortilla.
 


Tankotanssi & Akrobatiaintensiivit

Tuolitanssitemput
Ajankohta: la 9.11. klo 13:30 – 15:00
Ohjaaja: Riikka Aalto
Taso: Avoin

Tällä intensiivillä keskitymme tuolilla temppuiluun ja siirrämme erilaisia akrobaattisia liikkeitä tuolilla tehtäviksi. Sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta tuolitanssista tai muustakaan akrobatiasta: täällä opit!

Koreografia spinnitangolla
Ajankohta: la 23.11. klo 16:35 – 18:05
Ohjaaja: Saara Eloranta
Taso: Alkeis 2+

Tällä intensiivillä harjoitellaan koreografia spinnitangolla pyörien ja lattiaa hyödyntäen. Tule ottamaan spinnitanko haltuun ja tunnelmoimaan soittorasiamaiseen tyyliin ja musiikkiin!

Tanssi & Flow kankaalla
Ajankohta: pe 13.12. klo 16 – 17:30
Ohjaaja: Saara Ervasti
Taso: Avoin

Tällä intensiivillä yhdistämme nykytanssin pehmeän liikekielen ja kankaan tuomat mahdollisuudet. Tervetuloa nauttimaan kankaan mahdollisuuksista ja itseilmaisusta!


Joogaintensiivit

Käperry kankaaseen 90min
Ajankohta: su 10.11. klo 17:15 – 18:45
Ohjaaja: Salla Oksanen
Taso: Avoin

Tällä ilmajoogan intensiivillä teemme harjoituksen kankaan sisällä ilman, että jalat käyvät maassa koko harjoituksen aikana. Tarjolla on rauhallista liikettä ja kankaassa pysähtymistä, hetkessä olemista ja tunnelmasta nauttimista. Tule nauttimaan kankaan syleilystä!

Hot Jooga Total 120min
Ajankohta: la 23.11. klo 13:30-15:30
Ohjaaja: Jarna Paalanen-Flyktman
Taso: Avoin

Marraskuun pimeyttä ja kylmyyttä vastaan räätälöity upea, pitkä ja hikinen totaalisukellus hot joogan lämpöön.Muista tankata sekä ravintoa että etenkin nestettä jo etukäteen ja hikipyyhe, jolla voit pyyhkiä harjoituksen aikana hiet silmistä. Ei vain lämpimästi, vaan kuumasti tervetuloa!

Jouluinen ilmajooga 90min
Ajankohta: pe 20.12. klo 16 – 17:30
Ohjaaja: Jarna Paalanen-Flyktman
Taso: Avoin

Viimeisenä viikonloppuna ennen joulua on täydellinen hetki piiloutua ilmajooga-kankaan syleilyyn, tuudittautua rauhaan ja hengitellä itselleen tyyni joulumieli. Tule ja kiipeä hammockiin, rauhoitu ja nauti!


Nähdään tunneilla!