RSPn yrittäjä vaihtuu

Meillä on teille isoja ja jännittäviä uutisia! 

Ready Set Polea reilut kahdeksan vuotta johtanut Saara Ervasti on luopunut vetovastuustaan ja hänen tilalleen astuu pitkään RSPllä työskennellyt ja monelle tunneilta tuttu Martta Kallas-Mäki. 

Saara ja Martta haluavat kertoa teille terveisensä:

”RSP on ollut minulle aikuiselämäni tärkein projekti, jossa on helppo nähdä loputtoman paljon hyvää ja kaunista. Minun on kuitenkin tullut aika siirtyä eteenpäin, uusia, tarkentuneita unelmiani kohti. Jatkossa tulenkin keskittymään entistä enemmän ohjaustyöhön, tanssitaiteen tekemiseen ja kouluttautumiseen. Olen päässyt tällä matkalla työskentelemään mitä inspiroivimpien ihmisten kanssa, ja oppinut heiltä enemmän kuin olisin osannut toivoa. 

Jokainen meistä tarvitsee kohtaamispaikkoja, joissa voi liikkua, innostua uudesta ja kehittyä yhdessä. Olen iloinen, että RSP on voinut olla tällainen paikka. Samalla kun seuraan sydäntäni ja siirryn uusien tuulien myötä muihin tehtäviin johtajan roolistani, on minulle kuitenkin hyvin tärkeää, että RSPn tarina jatkuu. Olen syvästi kiitollinen ja innoissani siitä, että nimenomaan Martta pääsee jatkamaan RSPn tarinan eteenpäinviemistä, ja luotan häneen hänen tulevassa tehtävässään. 

Matkan varrella oppimani voisi kiteyttää kolmeen asiaan. 1. Ihmisten liikuttaminen on intohimotyöni, jota haluan tehdä jatkossakin. 2. Yhdessä tekeminen ja oppiminen on se juttu. Apua kysymällä emme eksy, tai ainakin yhdessä eksyminen on antoisampaa. 3. Jokaisen tapa olla tässä maailmassa on arvokas, ja voimme aina oppia uutta itsestämme, kun vain lähdemme liikkeelle.  

Ja te asiakkaat, olette tehneet minuun syvän vaikutuksen. Teidän kehittymisintonne lajeissamme, avoimuutenne uudelle ja positiivinen asenteenne ei lakkaa hämmästyttämästä minua. Teitä kohdatessanne ja ohjatessanne olen aina kirkkaasti muistanut, miksi me tätä tehdään. RSP on olemassa nimenomaan teitä, asiakkaita varten. 

Jatkossakin tulen ohjaamaan viikkotunteja RSPllä, ja olet lämpimästi tervetullut jatkossakin tunneilleni juuri sellaisena kuin olet. Minulle voi myös varata yksityisopetustunteja (tankotanssi, tanssi, jooga & kehonhuolto) sekä esiinnyn jatkossakin tilauksesta erilaisissa tapahtumissa.
Vaikka minä siirryn nykyisistä tehtävistäni pois, RSP ei tule koskaan lähtemään sydämestäni.
Nähdään siis jatkossakin!”

Tähän astisesta kiittäen,
Saara Ervasti
?✨?

”Olen ollut RSPn tarinassa mukana sen alusta asti, työntekijänäkin jo yli 8 vuotta, eikä ole liioiteltua sanoa että tankotanssiharrastus ja tämä yritys on viimeistään nyt muuttanut perustavanlaatuisesti elämääni. Olen todella iloinen tilaisuudesta saada pitää siitä hyvää huolta jatkossakin – kiitos ensimmäiselle tanko-opettajalleni Saaralle näistä vuosista ja siitä, että uskalsit luottaa elämäntyösi käsiini. 

Tarjoamamme lajit ovat itsellenikin paitsi työ, myös pitkäaikaisia rakkaita harrastuksia ja haluan taata, että tuntitarjonta ja opetus on meillä jatkossakin huippuluokkaa. Minua saa rohkeasti nykäistä hihasta jos toiveita tai kehitysehdotuksia mielen päällä on. Nähdään Polella!”

– Martta


Kakkua ja kiitos!

Saara jää pois työstään RSPn yrittäjänä 10.6. ja siirtyy RSPn ohjaajatiimiin. Hän saattaa kuitenkin tarvita hieman työntöapua poistumiseen, sen verran rakas paikka RSP on hänelle. Tervetuloa piipahtamaan!

Luvassa kyyneleinä, huonoa huumoria ja tarinoita. Herkkuja tarjolla by Miriam’s & Coffea. Varaathan paikan kakulle varausjärjestelmästämme. Tarjoilut klo 16, klo 16:30 ja klo 17.