RSPn Jäsenlauantai & jäsentarjous

Luvassa on taas jäsenkivaa!

On tullut aika kerätä intoa ja energiaa kevään treeneihin RSPn Jäsenlauantaissa ensi lauantaina 7.3. klo 15 -18!

Tätä kaikkea RSPn Jäsenlauantai on:
? herkuttelua
? lompakkoa ilahduttavia tarjouksia ja etuja
?‍♂️ rentoa yhdessäoloa RSPerheen kesken
??‍♀️ 3 ILMAISTA INTENSIIVIÄ: varaa pian paikkasi sinua eniten inspiroivalle jäsenintensiiville!

Tapahtuma on tarkoitettu vain jäsenillemme ja on täysin maksuton. Etkö ole vielä jäsenemme? Ei hätää – liity jäseneksi Jäsenlauantaissa! Kurkkaa alta Jäsenlauantain jäsentarjous.

Liity tapahtumassa jäseneksi, saat

? Maaliskuun treenit -50!
?
Ilmaisen jäsenintensiivin Jäsenlauantaissa
? RSPn kangaskassin


Jäsenlauantain oheismyyntitarjous

Huikeiden intensiivien lisäksi tarjoamme sinulle kevään tärkeimmät treenikamat tuntuvalla alennuksella:

 Tapahtuman ajan KAIKKI oheistuotteet Osta 3, maksa 2!

Tarjous on voimassa vain tapahtuman ajan ja vain RSPn jäsenille. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjoamme edullisimman tuotteen.

Tarjoa ilmainen treenikerta kamulle

 Koska treenikamut on tärkeitä, haluamme tarjota jokaiselle Jäsenlauantaihin osallistuvalle jäsenellemme treenilipukkeen, jolla valitsemasi kamusi pääsee yhdelle viikkotunnillemme ilmaiseksi.

Houkuttele ystäväsi kokeilemaan jotain tuntia itsenäisesti tai tulkaa yhdessä viettämään hauska treenikerta!


JÄSENINTENSIIVIT 90min klo 15-17:30

Kaikilla intensiiveillä on avoin taso, eli tervetuloa sellaisena kuin olet. Osaavat ohjaajamme antavat sinulle sopivia haasteita olitpa sitten aivan uuden äärellä tai jo kokenut konkari!

? Tankoklinikka
Ohjaaja: Saara Ervasti

Tällä intensiivillä hiomme tankotekniikat kuntoon. Olet sitten vasta-alkaja tangolla tai jo pitkään tankoa jatkotasolla harrastanut, saat tältä intensiiviltä varmasti tankoshortsin lahkeen täyteen vinkkejä. Harjoittelemme puhdasta pyörähdys-, pito- ja nostotekniikkaa sekä kiipeämistä tangolle. Keskitymme rintarangan asennon hallintaan, olkanivelen tukemiseen liikkeissä ja työskentelevien lihasten aktivointiin. Näiden myötä liikkeet helpottuvat ja kehitystä pääsee tapahtumaan!

Saara on tanko-ohjaajana tarkka yksityiskohdista ja tekniikan suhteen vaativa. Hänen ohjauksessaan ei kuitenkaan treenata hampaat irvessä, vaan muistetaan myös hymyillä ja hengittää!

? Ilmajooga Yin & Yang
Ohjaaja: Jussi Juntunen

Siirrymme harjoituksen aikana koko kehoa vahvistavista asanoista kohti lempeitä kehoa avaavia liikkeitä. Luomme asanoista rennosti virtaavan kokonaisuuden. Tämän puolentoista tunnin aikana koet kankaan haastavat sekä hoitavat vaikutukset parhaimmillaan.

? Tuolitanssikoreografia
Ohjaaja: Riikka Aalto

Kuka sanoi, ettei tuolilla saa keikkua? Tällä intensiivillä saa, ja ihan luvan kanssa! Opettelemme alkuun hauskoja, akrobatiavaikutteisia temppuja tuolin avulla, jotka yhdistämme pieneksi koreografiaksi. Teemme mm. erilaisia tuolin ylityksiä, pyörähdyksiä, tasapainoja ja liikkuvuusliikkeitä. Intensiiville osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tuolitanssista, tai akrobatiasta ylipäätään. Tunnilla tulee hiki, mutta pääasia on hauskanpito!

Valitse upeista intensiiveistä suosikkisi ja ilmoittaudu mukaan!


Tervetuloa viihtymään!