Ohje Grouponin lahjakortin ostaneille

Huomasithan, että lahjakorttien viimeinen lunastuspäivä on 15.10. Mikäli et ehdi tunneille ennen tätä, olethan meihin yhteydessä.

Grouponin lahjakortti on tarkoitettu VAIN uusille asiakkaille. Jos olet käynyt aiemmin meillä tunneilla, ja ostanut kortin siitä huolimatta, annathan sen eteenpäin jollekin ensikertalaiselle.

5 ja 10 kerran kortit käyvät vain varausjärjestelmästä löytyville yksittäistunneille, eikä Starttikursseja voi maksaa sillä.

Toimi näin:

1. Varaa ensimmäinen tankotanssituntisi varausjärjestelmästä: http://www.varaaheti.fi/readysetpole/
Lue varausjärjestelmän käyttöehdot huolellisesti ennen tuntivarauksen tekemistä.
Alkeis 1-tunnit sopivat lajin ensikokeilijoille. Ensimmäinen tuntivaraus eli lahjakortin aktivointi viimeistään 15.10.2013.

2. Tutustu ohjeisiin vaatetuksesta ynnä muusta ennen tunnille tuloa.
Tankotanssin aloittamisesta löytyy tietoa www.readysetpole.fi/tankotanssi/nain-aloitat/
Ja tolppa-akrobatiasta: www.readysetpole.fi/tolppa-akrobatia/nain-aloitat/

3. Ota tulostettu lahjakortti mukaan ensimmäiselle tunnille tullessasi, saat sitä vastaan ostamasi 5 krt tai 10 krt kortin.

4. Kertakortti on voimassa 1,5 kk (5 krt kortti) tai 3 kk (10 krt kortti) lunastuspäivästä eli ensimmäisestä tunnistasi alkaen.
5. Jos lukujärjestyksen tunnit ovat täynnä, kannattaa hyödyntää odotuslistaa. Odotuslista toimii nin, että ilmoittaudut haluamallesi täydelle tunnille, mielellään jo muutamaa päivää ennen tuntia. Odotuslistapaikka muuttuu automaattisesti sitovaksi varaukseksi, kun paikka vapautuu sinulle. Ilmoitamme odotuspaikasta aina heti paikan vapautuessa, kuitenkin viimeistään 4 h ennen tunnin alkua.
5. Pidä kivaa!


Kommentit