Näin tuet Ready Set Polea ?

Olemme todella liikuttuneita siitä, kuinka paljon meiltä on kyselty viime aikoina, että kuinka Ready Set Polea voi tukea näiden haastavien aikojen aikana. Meillä on ihan parhaita tyyppejä tukijoukoissa!

Jos siis olet halukas tukemaan RSPn toiminnan jatkumista, tässäpä muutama vinkki, kuinka se onnistuu:


1. Hanki meiltä vaikka kuminauha ja nilkkapainot tehokkaaseen kotitreeniin tai ihanan monipuolinen ilmajoogakangas ihan ikiomaksi!

Kätköistämme löytyi myös muutama edellisvuosien kevätnäytöstallenne, joilla voit piristää pitkiä kotipäiviä. Jos sinulta löytyy jo kaikki tarvittava treenivälineistö, meillä on myynnissä myös RSPn hihamerkkejä ja kangaskasseja. Lisäämme uusia tuotteita pian verkkokauppaan. Sitä ennen
tilaa laittamalla meille viestiä: info@readysetpole.fi

2. Osta yksityistunti lempparilajistasi!

Voitte järjestää toimintakatkomme aikana yksityisopetusta 1-3 hlölle kaikista lajeistamme.

Yksityistunnit 60min:
??‚Äć‚ôÄÔłŹ 1 hl√∂ – 99‚ā¨
??‚Äć‚ôÄÔłŹ 2-3 hl√∂ – 129‚ā¨

Kun ostat usemman yksityistunnin kerralla, saat ne edullisemmin:
? 5 x yksityisopetuspaketti
1hl√∂ 399‚ā¨
2-3 hl√∂√§ 529‚ā¨
? 10 x yksityisopetuspaketti
1hl√∂ 699‚ā¨
2-3 hl√∂√§ 899‚ā¨

3. Osta jo nyt uusi 5 tai 10 kerran kortti RSPn tunneille Рsaat korttiin käyttöaikaa lunastuksesta alkaen.

Palvelemme sinua sähköpostitse info@readysetpole.fi. Olethan kuitenkin kärsivällinen, sillä asiakaspalvelumme on hieman ruuhkautunut.

4. Liity Pole Community Finland -ryhm√§√§n, saat huikean m√§√§r√§n monipuolisia treenej√§ verkossa 20‚ā¨:lla!

Pole Community Finland -ryhmä on luotu auttamaa Suomen tankotanssiyhteisöä, studioita sekä ohjaajia selviytymään taloudellisesta ahdingosta Covid-19 viruksen aiheuttamien sulkujen takia. Useat tankosalit ympäri suomea tuottavat ryhmään kehittäviä online -tunteja, tutoriaaleja sekä live-sisältöä.

Sisältöä löytyy monipuolisesti esim. tanssia, tankotanssia, exotic polea, floorworkia, kehonpainoharjoittelua, akrobatiaa ja kaikkea muuta hauskaa! Luvassa on myös livetreenejä joissa pääset keskustelemaan ohjaajan kanssa reaaliaikaisesti. Ryhmässä voi myös vapaasti keskustella tunneista ja pyytää neuvoja tuntien sisältöön liittyen.

Ryhm√§√§n p√§√§see kuukausimaksun (20‚ā¨ / 4vkoa) maksaneet asiakkaat ja se on toiminnassa koko sulun ajan. Kaikki videot ovat katseltavissa palvelussa viel√§ 1kk sulun p√§√§ttymisest√§. Voit tilata itsellesi oikeudet ryhm√§√§n verkkokaupastamme.

Psst! Omia videota voi jakaa Instagramiin! Tagaa tunnin ohjaaja ja #PoleCommunityFI.


5. Tilaa oma tanko tai rengas Ahlsportilta!

Myös Ahlsport on upeasti päättänyt olla konkreettisesti avuksi tanssikouluille nyt, kun ihmisten on parempi treenata kotona. Tässä heidän ohjeistus siitä, kuinka voit auttaa meitä heidän kauttaan:

”Osta kotitreeniv√§lineet Ahlsportin verkkokaupasta ja ilmoita haluamasi koulun nimi viestill√§ (ahlsport@ahlsport.com), niin Ahlsport tilitt√§√§ 15% summasta haluamallesi tanssikoululle.”

Kiitos Ahlsport!

Iso kiitos, että tuet meitä. ? Toivottavasti pääsemme taas pian treenaamaan yhdessä!