Matalan kynnyksen esiintymisjeejee vol. 5

JEEJEE TULEE TAAS – tule esiintymään!

Jo viidettä kertaa järjestettävä Esiintymisjeejee tekee historiaa: tästä tuli juuri Suomen pitkäikäisin tankotanssitapahtuma!
Matalan Kynnyksen Esiintymisjeejee on tehty kaikille esiintymisestä haaveileville tankotanssijoille ympäri Suomen. Täällä ei kisailla, vaan ideana on päästää lajin harrastajat kokeilemaan esiintymistä – matalalla kynnyksellä. Tapahtumalla haluamme viestittää rakkautta lajiin ja rohkaista sinua kokeilemaan oman esityksen tekemistä. Koska epämukavuusalueelle meneminen voi muuttaa (tanko)elämäsi!
Jos lava ei vielä ole intohimosi, tervetuloa yleisöön inspiroitumaan hienoista esityksistä.
Matalan Kynnyksen EsiintymisJeeJee vol. V
Lauantaina 14.11. klo 16 – 19
Paikkana Ready Set Pole Jyväskylä, Cygnaeuksenkatu 3
Pääsymaksu 4€ (esiintyjät ja alle 10 v. ilmaiseksi), lipun voit ostaa ovelta paikalle saapuessasi. Tulethan ajoissa varmistaaksesi hyvän katselupaikan, tilaa on rajallinen määrä.
esiintymisjeejee_Facebook


Tule esiintyjäksi

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 5.10. klo 10:00 tällä sivulla

Täällä esiintyminen kehittää sinua tankotanssijana, koska saat halutessasi palautetta esityksestäsi kokeneemmilta esiintyjiltä ja tankotanssin ammattilaisilta. Saat palautteen itsellesi JeeJeen jälkeen kirjallisena. Palautteenantajat julkaistaan lähempänä Jeejeetä.
Käytettävissä staattisia ja pyöriviä tankoja sekä rengastrapetsi, kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä mitä välineitä haluat esityksessäsi käyttää ja tuot mahdollisen muun rekvisiitan itse mukanasi.
MUKANA 4 SARJAA:
× Aloittelevien sarja
Sopii korkeintaan kolme kertaa tankotanssissa esiintyneille, joilla ei ole vielä kokemusta tankotanssikilpailuista.
x Kokeneempien sarja
Sopii yli kolme kertaa tankotanssissa esiintyneille tai jo kisakokemusta saaneille harrastajille.
x Duo- ja ryhmäsarja
Kaikille avoin.
x Improsarja
Kaikille avoin. 

Toivomme omaperäisiä ja rohkeita esityksiä! Tämä on tilaisuutesi rikkoa tankotanssiesityksen perinteistä kaavaa ja antaa persoonasi näkyä. Hauskaa, teatraalista, muita lajeja yhdistävää – mitä ikinä haluatkaan. Kaikki on sallittua, kunhan mennään hyvän maun rajoissa ja muistetaan, että kyseessä on koko perheen tapahtuma.


Ilmoittautuminen aukeaa ma 5.10.2015 tälle sivulle. Ilmoittaudu mukaan 31.10. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 18 valmisteltua esitystä: 6 aloittelevaa, 6 edistynyttä ja 6 ryhmä- tai duoesitystä. Näiden lisäksi improilemaan mahtuu 10 osallistujaa.
Kaikkiin mielessä oleviin kysymyksiin vastaa sulle meidän ohjaaja Martta Kallas, martta@readysetpole.fi.
[EVENT_LIST category_identifier=”esiintymisjeejee-1409134037″]


Kommentit