29.12. Workshop: Combos & Transitions J2+

sunnuntaina 29.12.

Ajankohta: su 29.12.2019 klo 13:30-14:45

Ohjaaja: Piiu Pekari
Taso: Jatko 2+

Valokuva: Timna Veijanen

Tällä workshopilla harjoittelemme uusia yksittäisiä tankotemppuja ja niiden yhdistämistä toisiinsa sulaviksi sarjoiksi. Liikeyhdistelmät tehdään uudenlaisilla ja kekseliäillä tavoilla, joten uuden oppiminen on taattua! Pääset hyödyntämään koko tangon pituutta pidemmissä liikeyhdistelmissä. Haastavammat liikkeet ja kombot pilkotaan pieniin osiin, joten jokaisen taitotasolle löytyy varmasti sopivaa harjoiteltavaa.

Hinta: 
Joulutarjous
25€
Workshop maksetaan paikan päällä, eikä sitä voi maksaa RSPn jäsen- tai kertakorteilla.

Kuka Piiu?

Olen aloittanut tankotanssin kahdeksan vuotta sitten RSPllä (♥), ja viimeiset kaksi vuotta asustellut ja tankoillut Helsingissä. Helsingissä olen ohjannut tankotanssia pari vuotta Vertical Clubilla kaikenikäisille ja -tasoisille, ja workshoppeja olen vetänyt ympäri Suomea. Esiintymis- ja kilpailukokemusta olen kerryttänyt niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Viimeisimpänä osallistuin joulukuun 2018 Pole Art Francen Elite- sarjaan. (Pieniä maistiaisia workshoppien sisällöstä voi käydä vilkaisemassa: https://www.youtube.com/watch?v=e3J0TQ8YWGs). Tankoilijana rakastan uudenlaisia transitioita ja mielenkiintoisia komboja, ja niitä tulet oppimaan mun kanssa!
Tunneillani korostuu askel askeleelta opettaminen, sekä liikkeiden turvallinen oppiminen unohtamatta rentoa meininkiä! Jokaiselle löytyy sopivasti haastetta, ja kaikilla tunneilla huomioidaan eri tasoiset tankoilijat. Tunneillani haluan keskittyä oikean tekniikan lisäksi temppujen ja yhdistelmien monipuolisuuteen ja ”erikoisuuteen”, sekä siihen, että tunneilla on hauskaa!