Pikkujouluspesiaali: Punkkujooga K18 27.11.

Pikkujouluspesiaali: Punkkujooga K18

Ajankohta: perjantaina 27.11. klo 17 – 18
Kesto: 60min
Taso: Avoin
Kaikille 18 vuotta täyttäneille

OPM eli oma pullo mukaan!


Tarjoamme tänä vuonna pikkujouluspesiaalina punkkujoogaa kaikille utelialle ja kokeilunhaluisille. Mikä olisikaan mahtavampi tapa startata viikonlopun vietto, kuin joogailla rentouttavasti punkkulasillisen ääressä!

Punkkujooga on loistava matalan kynnyksen tilaisuus kokeilla joogaa rennosti ilman suorituspaineita. Luvassa on lempeää joogaa rentouttavan viinilasillisen äärellä. Tunti tarjoaa yhtälailla haastetta ja hauskuutta niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin joogeille.

Ready Set Polella ole anniskelulupia, joten punkun saat valita ja hankkia tunnille itse. Meiltä saat lasit. Juomaa kannattaa varata n. 2 lasillista tunnin ajaksi. Huomaathan, että vaikka kyseessä on punkkujooga, juhlajuomien nauttimista ei ole sopivaa aloittaa vielä ennen tuntia turvallisuussyistä.

Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti kiireettömyydestä tai tule rentoutumaan yhdessä ystävien kanssa!

Ilmoittaudu viimeistään: 26.11.2020


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen rajaton veloituksetta
muut 1 jäsenkäynti

tai lisäkäyntinä 30€ / 25€*

Muille:

5 tai 10 kerran sarjakortilla 1 käynti
Muut 30€ / 25€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.