Korkkarikurssi alk. 12.1. klo 18.40-19.50

Korkkarikurssi

Keskiviikkoisin 18.40-19.50
Taso: Alkeet+, yli 12-vuotiaille
Ohjaaja: Hulda Rankanen

Tällä paljon toivotulla kurssilla tutustumme erilaisiin tavallisesti kengät jalassa tanssittaviin tyylilajeihin, sekä opettelemme korkotekniikkaa ja sulavaa liikkumista korkeissa koroissa. Ilmaisu, tanssin ilo ja musiikin kanssa työskentely ovat luonnollisesti myös suuri osa tämän kurssin sisältöä.

Ryhmässä treenataan johdonmukaisesti edeten kunkin oppilaan omien tavoitteiden ja tason pohjalta, lisähaastetta on tarjolla tarpeen mukaan. Sinulla ei tarvitse olla vielä kokemusta kengillä tanssimisesta, mutta kurssia varten tarvitset mukaan omat platform-korkkarit. Autamme mielellämme etsimisessä jos ei kenkämaailma vielä ole tuttu, ota rohkeasti yhteyttä! Lisäksi polvisuojat ovat tällä kurssilla tarpeellinen varuste.

Kurssi on avoin kaikille tankoilijoille alkeet -tasosta alkaen, joten voit osallistua kurssille, mikäli sinulla on jo kokemusta muutamalta Tanko alkeet -tunnilta ja istuminen, seisominen, sekä peruspyörähdykset tangolla sujuvat jo. Haastetta on varmasti tarjolla kokeneemmillekin tankoilijoille!

Tervetuloa nauttimaan tankotanssin tanssillisemmasta puolesta!


Hinta 18 x 70min

329/296€* /kevätkausi

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

tai

Valitsemasi RSPn jäsenyys + kausimaksu 60€ /syyskausi

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot
Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla varaat paikkasi ryhmään.