Intensiivi: Koreografia spinnitangolla 90min 23.11.

Intensiivi: Koreografia spinnitangolla

Ajankohta: la 23.11. klo 16:35-18:05
O
hjaaja: Saara Eloranta
Kesto: 90min

Taso: Alkeis 2+
Kaikille yli 15 vuotiaille

Marraskuun loppupuolella pyörähdellään näyttävästi spinnitangolla ja sukelletaan pyörivän tangon saloihin. Spinnitangolla yksinkertaisetkin liikkeet näyttävät kauniilta ja sulavilta, joten sinun tarvitse osata hurjia temppuja tai monimutkaisia liikesarjoja luodaksesi upeaa liikettä!

Koreografia spinnitangolla -intensiivillä harjoitellaan koreografia spinnitangolla pyörien ja lattiaa hyödyntäen. Alkutunnista opetellaan alkeis 2 -tasoisia liikkeitä ja komboja pyörivällä tangolla, jonka jälkeen opetellaan kokonainen koreografia. Saat koreografiasta taatusti kaunista videopätkää, joten huolehdi, että puhelimellasi on paljon tilaa videoita varten! 😉

Intensiiville ovat tervetulleita kaikki alkeis 2-tasoiset ja sitä edistyneemmät tankoilijat! Jokaiselle löytyy varmasti sopivasti haastetta ja uusia juttuja.

Tule ottamaan spinnitanko haltuun ja tunnelmoimaan soittorasiamaiseen tyyliin ja musiikkiin!


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 10€
Tuplajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 20€
Viikkojäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran kortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 22.11.2019

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 4. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.