Kuopiossa 1 vee synttärit la 14.2.

Kuopion Ready Set Pole on jo 1 vee! Kiitos siitä on teidän, huiput tankoilijamme. 🙂 Synttäripäivänä lauantaina 14. helmikuuta tarjoilemme sulle avoimet treenit ja kaksi erikoistuntia. Kuvaukset löydät tuosta alempaa. Tervetuloa sinulle ja kaverillesi!
Päivän alennukset
5 ja 10 kerran korteista -10%
Sortsit -20%
Ohjelma
13.30-15.00 Vapaa treeni (kaikille ilmainen!)
15.15-16.45 Avoimet ovet
17-18.30 Tuolitanssi
Avoimet ovet
klo 13.30-15.00
Avoimilla ovilla treenaamme yhdessä, ja ne ovat kaikille ilmaiset. Näihin ei tarvitse ilmoittautua, tervetuloa vain paikalle! Tänä aikana pääset myös ostamaan 5 ja 10 kerran kortteja sekä sortseja alennuksella.
Ajatuksena on tankoilla yhdessä, jakaa treenivinkkejä ja oppia uusia muuveja muilta. Aloitamme yhteisellä alkulämpällä. Paikalla on tietysti meidän ohjaajia, jotka auttavat sinua. Jos joskus, niin nyt tänne kannattaa ottaa kaverikin mukaan (sattuu nimittäin olemaan vielä ystävänpäiväkin)! Se ensikertalainen etenkin, joka ei ole ennen käynyt meillä. Me autamme hänet alkuun. 🙂

Paritankoilu
klo 15.15 – 16.45 (90 min)
Taso: Alkeis 2 – Jatko 2-3
Täällä pääset roikkumaan tangosta ja kaveristasi, seisomaan treenikaverisi päällä ja treenaamaan paritemppuja ja -pyörähdyksiä. Teemme tunnilla sellaista, joita et pääse yksin treenaamaan. Tunnille voit tulla huoletta, kun olet käynyt jo muutaman kerran Alkeis 2 -tunnilla, ja invertointi sekä kiipeäminen ovat jo jonkin verran sinulle tuttuja. Voit tulla parin kanssa tai ilman, kaikille löytyy treenikaveri. Tunti varattavissa varausjärjestelmästämme.

Hinta: kertamaksulla 17€ / 15€ (norm. / opisk., työtön), 5 tai 10 kerran korttilaiselle 1 ruksi, jäsenelle 8 €.
Huom! Jos tulet sekä Paritankoiluun että Tuolitanssiin, saat tunnit edullisemmin:
Jäsenelle 15€, kertamaksulla 32€ / 28€ (norm. / opisk., työtön)


Tuolitanssi
klo 17.00 – 18.30 (90 min)
Taso: Sopii kaikille!
Meidän ohjaajat on innostuneet nyt tuolitanssista, ja kuulimme, että tekin haluaisitte oppia. Saamanne siis pitää! Teemme helppoja temppuja tuolin kanssa ja lisäämme mukaan flow-tanssia. Luvassa mm. tuolikuperkeikkoja, tanssillisia tuolin ylityksiä sekä tasapainoilua. Tunti sopii ihan kaikille, tanko-osaamista et tarvitse. Tule ylittämään itsesi (ja tuolisi!) Tunti on varattavissa varausjärjestelmästämme.
Hinta: sama kuin paritankoilussa.

 
Tervetuloa!
 


Kommentit