Kuopion RSP:n toimintaa jatkaa Pole Center

Ready Set Pole lopettaa toimintansa Kuopiossa, tilalla jatkaa 1.9. alkaen Pole Center
Pole Center on ostanut Ready Set Pole Kuopion liiketoiminnan. Heitämme siis haikeat hyvästit! Tästä uutisesta löydät kaikki tiedot siitä, miten tämä vaikuttaa sinun harrastukseesi.
Pole Center jatkaa Kuopion toimintaa 1.9.2017 samassa toimipisteessä, osoitteessa Puusepänkatu 5 C. Jatkossakin pääset harrastamaan samoissa tiloissa tankotanssia, rengastrapetsia ja ilmajoogaa. Myös tutut ohjaajamme pysyvät samoina. Toiminta jatkuu normaalisti Ready Set Polella 31.8. saakka, sen jälkeen tunnit jatkuvat uuden yrityksen alla.

Muutokset 1.9.2017 alkaen pähkinänkuoressa:

× Ready Set Pole toimii normaalisti 31.8. saakka, sen jälkeen toimintaa jatkaa Pole Center.
× Pole Center jatkaa toimintaansa samoissa tiloissa, osoitteessa Puusepänkatu 5 C.
× Pole Centerin uudet nettisivut www.polecenter.fi aukeavat maanantaina 28.8.2017.
× Tuntivaraukset pääset tekemään jatkossa täältä. Tunnit tulevat varattavaksi maanantaina 28.8. Huomaathan, että et voi varata enää syyskuun tunteja Ready Set Polen kautta, ainoastaan Pole Centerin nettisivuilta.
× Pole Centerin asiakaspalvelun yhteystiedot 1.9.2017 alkaen: info@polecenter.fi, p. 040 631 7222.
31.8. asti palvelemme sinua normaalisti sähköpostitse kuopio@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Mitä tahansa kysymyksiä sinulla onkin, autamme mielellämme.

Oletko jäsenemme?

Jäsenyytesi jatkuu normaalisti, samalla hinnoilla ja samalla irtisanomisajalla mitä sopimuksestasi löytyy.
× Jäsenyyssopimuksesi päivitetään uuden yrityksen kanssa syyskuussa.
× Ready Set Pole ei lähetä sinulle enää jäsenlaskuja. Syyskuun jäsenlaskusi tulee Pole Centeriltä. Huomioithan, että jos odotit jäsenlaskuasi sähköpostiisi 18.8., saat sen vasta syyskuussa.
× Jäsenenämme saat treenata vielä syyskuun ajan myös Jyväskylässä Kuopion lisäksi, sen jälkeen jäsenyytesi koskee vain Kuopion Pole Centerin tunteja.
× Voit ottaa kaikissa kysymyksissäsi yhteyttä meihin normaalisti kuopio@readysetpole.fi puhelimitse 040 969 2693 31.8. saakka, sen jälkeen sinua auttaa Pole Center, p. 040 631 7222.

Onko sinulla meidän 5 tai 10 kerran kortti?

Jos korttiasi on käyttämättä, voit käyttää sen normaalisti loppuun joko Kuopion Pole Centerillä tai Jyväskylän Ready Set Polella kortin voimassaoloaikaan saakka.

Harkitsetko tulevasi meille ensimmäistä kertaa?

Tervetuloa siis Pole Centerille! Löydät lisää tietoa toiminnasta jo maanantaina 28.8. osoitteesta www.polecenter.fi
Ready Set Pole kiittää isosti kaikkia kuopiolaisia harrastajia näistä treenivuosistamme! Lähdemme haikeudella, mutta niin iloisena siitä, että pääsimme tutustumaan teihin.
Mukavaa treenisyksyä toivottaen,
Saara & koko RPS:n väki


Kommentit