Kuopion Koulutusryhmät: ilmoittautuminen alkaa ma 10.8.!

Kun haluat treenata säännöllisesti, tavoitteellisesti ja kehittyä monipuolisesti, koulutusryhmät ovat juttusi. Järjestämme koulutusryhmiä Kuopiossa Alkeis 2 – Jatko 2 -tasolla treenaaville.
Koulutusryhmissämme treenataan saman porukan ja valmentajan kanssa koko lukuvuosi, kuusi kertaa kuukaudessa. Siten ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen yksilöllisesti, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti ja monipuolisesti.
Koulutusryhmän lukuvuoden treeniohjelma rakennetaan ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri teematunneista. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja sulavat liikeyhdistelmät. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.
Syksyn 2015 koulutusryhmissämme on muutamia vapaita paikkoja! Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 10.8.2015 klo 10:00. Ilmoittautumislinkit ja lisätiedot löydät tästä uutisesta.
KPO_uutiskirje4

Koulutusryhmä I

Valmentaja: Oona Rantamäki
Vapaana: 8 paikkaa
Tämä ryhmä on sinulle sopiva, kun olet käynyt jo pitkään Alkeis 2 -tunneilla ja harkinnut Jatko 1 -tasolle siirtymistä, tai käynyt jo pari kertaa Jatko 1:llä. Ryhmän valmentajana toimii Oona Rantamäki vuosien kokemuksella liikunnan ohjaamisesta. Oonan valtteja ryhmän valmentajana ovat tarkka, turvallinen ja yksilöllinen ohjaus, jonka avulla kehityt taatusti.  Klikkaamalla tästä näet ilmoittautumislomakkeen, ryhmän treeniajat ja lisätiedot.

Koulutusryhmä II

Valmentaja: Heidi Aaltonen
Vapaana: 7 paikkaa
Tämä ryhmä sopii sinulle täydellisesti, kun olet hyvällä treenimotivaatiolla varustettu Jatko 1 -kävijä tai ehtinyt jo käydä Jatko 2 -tunneillamme. Ryhmää valmentaa energinen ja iloinen Heidi Aaltonen. Heidin opissa saat varmasti onnistumisen kokemuksia, ylität itsesi ja opit paljon uutta tangolla. Klikkaamalla tästä näet ilmoittautumislomakkeen, ryhmän treeniajat ja lisätiedot.

Koulutusryhmän hinnasto:

– RSP:n jäsenelle 28€/kk
– Muille 60€/55€ /kk eli 300€/275€/lukukausi
(norm./opiskelija, työtön)
Kaikki lisätiedustelut Koulutusryhmistämme 2015-2016: kuopio@readysetpole.fi.


Kommentit