Koulutusryhmissämme on tilaa: ilmoittaudu valmennettavaksi

Koulutusryhmämme on luotu tavoitteellisille tankotanssitreenaajille. Ryhmiä on useita aina Jatko 1 -tasosta Jatko 3-4 -tasoon saakka. Koulutusryhmä on juttusi, kun haluat treenata hyvässä porukassa säännöllisesti ja kehittyä monipuolisesti. Ryhmissämme on muutama paikka vapaana, ilmoittautuminen on nyt auki – lomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Koulutusryhmiämme vetää oma valmentaja koko vuoden. Hän oppii tuntemaan  jokaisen treenaajan ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti. Saat yksilöllistä valmennusta pienryhmässämme: valmentajan avulla pääset kehittämään suurimpia vahvuuksiasi ja omaa tyyliäsi, sekä saat täsmävinkkejä vaikeimmilta tuntuviin liikkeisiin. Valmentaja ei pelkästään hio tekniikkaasi vaan kannustaa, motivoi ja auttaa sinua oppimaan koko ajan uutta.
Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi. Ennen kaikkea – koulutusryhmissämme on motivoiva ja kannustava ryhmähenki samojen treenaajien kanssa. Yhdessä tekeminen huipentuu halutessanne meidän vuosittaiseen kevätnäytökseen, jossa opit myös pari- ja tiimitankoilun temput. Huomaathan, että ikärajamme koulutusryhmiin on 15 vuotta. (Aikuisten koulutusryhmä 20 v.).
Koulutusryhmät treenaavat syksyn aikana yhteensä 25 kertaa (1 kerta 75 min). Treenit alkavat elokuussa ja loppuvat joulukuussa. Koulutusryhmien hinnat ovat:
Jäsenille + 28€ / kk
Ei-jäsenille (pelkkä koulutusryhmä)
× kertamaksuna 375€ / 335€ / syksy (norm./opisk.)
× tai 4 erässä maksettuna 95€ / 85€ /kk (norm./opisk.)

Koulutusryhmämme

× Koulutusryhmä II – sopii Jatko 1 -tason harrastajille
× Koulutusryhmä III – sopii Jatko 2 -tason harrastajille
× Aikuisten koulutusryhmä (K-20) – sopii Jatko 2 – Jatko 3 tason harrastajille
× Koulutusryhmä IV – sopii Jatko 3 – Jatko 4 tason harrastajille
Jos et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sinulle sopiva, autamme sinua mielellämme valinnassa.
info@readysetpole.fi, p. 040 969 2693
[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”tankotanssi-koulutusryhma-1369815261″]


Kommentit