Kevään Koulutusryhmät

Suositut Koulutusryhmämme pyörähtävät käyntiin taas kevätkaudella!

Koulutusryhmämme on luotu tavoitteellisille tankotanssi- ja rengastrapetsitreenaajille. Koulutusryhmä on juttusi, kun haluat treenata hyvässä porukassa tutun ohjaajan johdolla säännöllisesti, ja kehittyä monipuolisesti. Keväällä meillä treenaa neljä tankotanssin koulutusryhmää sekä rengastrapetsin koulutusryhmä. Kevätkauden viralliset kurssikerrat alkavat viikolla 4.

Tutustu alla tarkemmin ryhmiin ja valitse omasi!

Psst! Mikäli et ole varma, mikä ryhmä olisi juuri sinulle sopiva, autamme sinua mielellämme valinnassa sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.


Tankotanssin koulutusryhmät

Tankotanssin koulutusryhmissä pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja liikeyhdistelmät. Treeniohjelmaa rakennetaan myös ryhmäläisten toiveiden pohjalta. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi tankotanssijaksi.

x Koulutusryhmä I sopii harrastajille Alkeis 2 -tasosta alkaen.

x Koulutusryhmä II sopii Jatko 2 -tason harrastajille ja jo jonkin aikaa Jatko 1 -tasolla tankoilleille.

x Koulutusryhmä III sopii Jatko 3 – Jatko 4 -harrastajille.

x Aikuisten Koulutusryhmä sopii yli 25-vuotiaille Jatko 2 – 4 -tason harrastajille.


Rengastrapetsin Koulutusryhmä

Rengastrapetsin Koulutusryhmässä kehität kehonhallintaasi renkaalla ja opit paljon uutta. Pääset yhdistelemään renkaalla tehtäviä liikkeitä sulaviksi koreografioiksi ja kehityt hurjasti kauden aikana. Kevään aikana harjoitellaan mm. komboja, liikkuvuus- ja voimaliikkeitä, sekä koreografista sarjaa. Treeniohjelmaa  suunnitellaan myös ryhmään osallistujien toiveiden pohjalta. Renkaan koulutusryhmä on loistava mahdollisuus päästä treenaamaan renkaalle viikottain!

x Rengastrapetsin Koulutusryhmä sopii motivoituneille, jo hieman kokemusta renkaalta omaaville harrastajille.


Järjestämme kaikista Koulutusryhmistämme kaikille avoimet kokeilutunnit viikolla 3. Kokeilutunnilla pääset kokeilemaan Koulutusryhmiämme edulliseen kokeiluhintaan 10€ /tunti. Varaa paikkasi kokeilutunneille varausjärjestelmästämme.

Tervetuloa kevään kehittävimpiin treeneihin!