Kesän meiningit ja tarjoukset!

Tankoilun ei tarvitse suinkaan loppua kesälläkään, vaan pidämme ovemme auki tankokansalle aina 28.7. asti. Tämän jälkeen pidämme kahden viikon kesäloman ja aloitamme syyskauden 12.8. Viikkotunteja on kesälläkin lähes joka päivä, n. 25 tuntia viikossa.

Salin tuuletusta ja lattiaa parannetaan

Viime kesänä salissa oli ajoittain hyvin kuuma, kun aurinko erehtyi porottamaan suoraan ikkunoista saliin. Nyt parannamme tuuletusta ja lattiaa ennen kesäkauden alkua. Näin varmistamme, että treenaaminen pysyy miellyttävänä myös kovilla kesähelteillä.

Tapahtumia

Koulumme porukka touhuilee pitkin kaupunkia vähän siellä sun täällä. Ready Set Pole mukana ainakin seuraavissa tapahtumissa:

Kesällä on luvassa myös useammat kesäiset tankojamit Alban rannalla. Kokemuksesta voin kertoa, ettei mikään ole parempaa kuin ulkona tankoilu! Mukaan lähtevät ainakin nurmikolle pystytettävä tanko, aurinkolasit ja musiikkivehkeet. Kesän ensimmäiset jamit suunnitteilla perjantaille 14.6. klo 17, joten sormet ja varpaat ristiin, että aurinko paistaa! Lisätietoa kaikista kesän jameista tulossa Facebookiin piakkoin.

Kesän starttikurssit nyt varattavissa!

Taas on hyvä hetki houkutella ystävät kokeilemaan tankotanssia. Uutuutena starttikurssi 13-16 vuotiaille nuorille, joka toimii loistavana harrastuksen intensiivialoituksena sekä äijästartti koville jätkille. Kesän starttikurssivalikoima näyttää seuraavalta:

Nuorten starttikurssi 13-16 -vuotiaille

Viime syksynä järjestetylle nuorten pidemmälle kurssille jäi osallistujamäärä melko pieneksi. Nuorten kurssin perään on kuitenkin kyselty enenevissä määrin, joten kesän kurssivalikoimasta löytyy nyt oma starttikurssi nuorille!

Äijästartti

Kesän kurssivalikoimasta löytyy myös koulumme äijimmän opettajan, Juhon vetämä äijästartti, jossa miehet pääsevät kokeilemaan tankotanssia sekä tolppa-akrobatiaa! Äijästartilla käytävät liikkeet keskittyvät pääasiallisesti akrobaattisiin temppuihin tangolla, mutta ujutimme myös muutaman pyörähdyksen mukaan. Nyt sopii houkutella omat ja kaverien poikakaverit kokeilemaan tankoilua ja tolppa-akrobatiaa!
Pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan kurssiin tarkemmin klikkaamalla sitä.

Athletican harjoitusohjelmat tankotanssijoille nyt kesähintaan!

Haluatko kehittyä tankotanssissa huimasti? Tarvitsetko lisää voimaa tai liikkuvuutta kehittyäksesi? Ovatko tavoitteesi korkealla?
Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista tankotanssin ja tolppa-akrobatian kannalta on voima. Vahva kroppa kestää treenin paremmin, palautuu nopeammin ja ennen kaikkea mahdollistaa haastavienkin liikkeiden siistin ja hallitun suorittamisen!
”Athletican voimaohjelma on parasta, mitä minun tankotanssiurallani on tapahtunut.” Lue koko kertomus Ready Set Polea pyörittävän Saara Ervastin 3 kk harjoitusohjelmaprojektista Athletican kanssa.
Kesätarjouksena Athletican 3 kk yksilöity ohjelma Tarjoushintaan 350 € (normaalihinta 475 €). Kesätarjous koskee ennen 31.8.2013 tilattuja ohjelmia. Voit lukea lisää harjoitusohjelmista täältä.

Stadiumin tarjous

Ready Set Polen ja Jyväskylän cooleimman urheilukaupan, Stadiumin yhteistyö on pärähtänyt käyntiin, mikä tarkoittaa tietenkin lisää kivaa teille!
Nyt saat -20% alennuksen kaikista treenituotteista Jyväskylän Stadiumista mainitsemalla RSPn! Tarjous on voimassa 28.5.-9.6.
Näin hyödynnät tarjouksen: Mainitse Ready Set Polen kampanja kassalla ostoksia tehdessäsi. Sinä saat alennuksen ja bonukset ohjataan Ready Set Polen tilille.
Rajoitukset: Koskee myös jo alennettuja tuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää toisiin tarjouksiin, kampanjoihin, Team Hintoihin eikä stadium.fi-sivustolla tehtyihin ostoksiin.

Vaaterekki saa täytettä

Uudet vaatteet tulevat pian myyntiin. Luvassa on RSP-henkisesti koristeltuja huppareita, toppeja ja treenihousuja.
Aurinkoisin tankoiluterveisin,
Saara & koko RSP:n väki!


Kommentit