Kesäjäsenyydet 2018 ovat täällä!

Olisitko Kesäkultani?

Aurinko, lämpö, rennot treenimeiningit – kuulostaa aivan kesältä! Sehän tietää sitä, että meidän supersuositut kesäjäsenyydet ovat täällä taas.
Tänäkin kesänä jokainen uusi jäsen on kultajäsen. Kesäkultana pääset treenaamaan superedullisesti ihan jokaiselle tunnille ja jokaista lajia niin monta kertaa viikossa kuin itse haluat. Rajattomasti tankotanssia, ilmajoogaa ja kehohuoltotunteja! Kesäkultaan kuuluvat myös huikeat erikoiskurssit ja  intensiivit – ilman erillistä maksua.


Tsekkaa kevään erikoisherkut täältä!


Voit liittyä meidän uudeksi Kesäkullaksi, mikäli et ole ollut jäsenenämme vuoden 2018 aikana. Jos taskussasi on jo Tankotanssi- tai Joogajäsenkortti, voit päivittää sen Kesäkultaan 80€ kertamaksulla! Lue alta lisää.

Mitä maksaa?

Uusi jäsen: 89 € / 75 € */kk
(*edullisempi hinta opiskelijalle, työttömälle ja eläkeläiselle)
Vanha jäsen: 80€ kertamaksu** / 3kk
(**Kesäkultapäivityksen kertamaksu maksetaan voimassaolevan jäsenyyden kuukausimaksun lisäksi.)
Kesäkultana pääset ihan kaikille meidän tunneille, niin tankoilemaan, renkailemaan kuin joogailemaankin. Tuntimme käyvät kaikille yli 15-vuotiaille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta lajeista. Meidän tunneilla kehityt kyllä!


Tutustu ajantasaiseen tuntikalenteriimme.


3 kk:n määräaikainen jäsensopimus uusille ja vanhoille jäsenille

Uusi jäsen
Määräaikainen jäsensopimus solmitaan uusille jäsenille 3 kuukauden ajaksi. Voit aloittaa jäsenyyden vaikka heti, tai viimeistään 15.6.2018. Sopimus astuu voimaan sen tekopäivänä 3 kuukauden ajaksi  ja päättyy automaattisesti jäsenyyskauden lopussa.
Kesäkullan ensimmäinen kuukausi maksetaan sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä, lopuista kuukausista saat jäsenlaskun sähköpostitse.
Kesäjäsenyyden tarkemmat ehdot ovat luettavissa täältä.
Huomaathan, että olemme lomalla 23.7.- 5.8.2018, jolloin meillä ei ole ohjattuja tunteja. Kesäloman aikana järjestämme vapaita treeniaikoja, jolloin voit käydä treenaamassa itsenäisesti.


Vanha jäsen
Kesäkultapäivitys maksetaan kertamaksulla sopimuksenteon yhteydessä ohjaajalle. Kesäkultajäsenyyden voit aloittaa haluamanasi päivänä 16.4.2018 alkaen, 15.6.2018 mennessä.
Määräaikainen jäsensopimus solmitaan 3 kuukauden ajaksi, ja se päättyy automaattisesti sopimuskauden lopussa. Voit toki jatkaa Kultajäsenyyttä senhetkisellä voimassa olevalla Kultajäsen-hinnalla ilmoittamalla meille siitä sähköpostitse osoitteeseen info@readysetpole.fi.
Kesäkultapäivityksen kertamaksu maksetaan voimassaolevan jäsenyyden kuukausimaksun lisäksi. Voimassa oleva jäsenyytesi jatkuu normaalisti määräaikaisen Kesäkultapäivityksen päätyttyä.
Kesäjäsenyyden tarkemmat ehdot ovat luettavissa täältä.
Huomaathan, että olemme lomalla 23.7.- 5.8.2018, jolloin meillä ei ole ohjattuja tunteja. Kesäloman aikana järjestämme vapaita treeniaikoja, jolloin voit käydä treenaamassa itsenäisesti.

Lunasta Kesäkultasi näin:

Voit varata oman tarjoushintaisen kesäjäsenyytesi vaikka saman tien. Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Kerro siitä paikan päällä ohjaajallemme ja tee sopimus tunnille tullessasi.
  2. Laita mailia info@readysetpole.fi ja sovi sopimuksen allekirjoitusaika.
  3. Soita toimistoon 040 969 2693 ja sovi sopimuksen allekirjoitusaika. 

Sopimus tulee tehdä 15.6.2018 mennessä ja se laaditaan kirjallisena paikan päällä.
Nähdään treeneissä!


Kommentit