Kaveriviikot tulevat jälleen!

Hanki vaikka salillinen uusia treenikavereita! Nyt se on helppoa, sillä me järjestämme kauan kaivatut Kaveriviikot 9. – 22.11, jee!

Jos sulta löytyy taskustasi meidän voimassaoleva jäsen- tai sarjakortti tai treenaat meidän kurssilla tai Koulutusryhmässä, voit houkutella vaikka koko ystäväpiirisi nauttimaan Kaveriviikoilla meidän huikeista lajeista edullisesti 5€ /tunti – ja ihan niin monelle tunnille kuin haluat! Oli ystäväsi sitten vasta-alkaja, tai jo lajin konkari, löytyy hänelle varmasti sopiva tunti kattavasta viikkotuntivalikoimastamme.

Alta löydät kolme vaihtoehtoa, kuinka hankit uusia treenikamuja. Uutisen lopusta löydät myös Kaveriviikkojen lomppakkoa ilahduttavat tarjoukset, joilla ystäviesi on helppo jatkaa uusien lajien parissa Kaveriviikkojen päätyttyäkin.

Tervetuloa pitämään hauskaa yhdessä. 🖤


Näin toimit

Pyydä ensiksi kaveriasi tekemään omat tunnukset varausjärjestelmäämme. Tämän jälkeen teillä on kaksi vaihtoehtoa edetä:

x Varatkaa molemmat paikka haluamallenne tunnille ja tulkaa yhdessä treenaamaan. Kaverisi pääsee tunnille edullisesti 5€ /tunti ja sinulta veloitetaan tunnista normaali käynti.

TAI

x Houkuttele kaverisi haluamalleen tunnilleen itsekseen. Kaverisi pääsee varaamalleen tunnille edullisesti 5€ /tunti mainitsemalla sinut kaverikseen tunnille tullessaan.

Huom‼️ Aikaisemmasta infosta poiketen, jokaisen tulee varata oma paikka tunnille. Haluamme huolehtia omalta osaltamme koronaturvallisuudesta ja parhaiten se onnistuu huolehtimalla etteivät maksimiosallistujamäärät ylity. Kiitos ymmärryksestä. 💜


Kaveriviikkojen jäsen- ja korttitarjoukset

”Kaverini innostui uusista lajeista niin paljon, että haluaa jatkaa harrastustaan vielä Kaveriviikkojen päätyttyä.”

Hienoa, että löysitte yhteisen harrastuksen! Huikkaa kaverillesi näistä Kaveriviikkojen lompakkoa ilahduttavista tarjouksista:

x 6kk Jäsenyys ilman liittymismaksua! (säästä 60€!)
x 10 kerran kortti* -20% (norm. 179€ / 159€*)

*edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Tarjoukset ovat voimassa koko Kaveriviikkojen ajan 9.-22.11.2020.