Joulun tarjoukset ja aukioloajat

Joulu on taas, joulu on taas!

Hanki joulun liikuttavimmat lahjat RSPltä! Lahjamme ilahduttavat, innostavat ja inspiroivat, tukevat terveyttä ja hyvinvointia ja ennen kaikkea tulevat hyötykäyttöön. Nämä eivät jää kaapin pohjalle pölyyntymään!

Joulunajan aukioloajat:

Maanantaina 17.12. klo 10:00-15:00
Tiistaista – torstaihin 18.-20.12. klo 11:00-18:00
Perjantaina 21.12. klo 10:00-15:00
Lauantaina 22.12. klo 13:00-16:00
Lisäksi ovemme ovat auki ostosten tekoon 15 minuuttia ennen toteutuvia tunteja ja tuntien välissä. Tunnit pyörivät lauantaihin 22.12. asti, jonka jälkeen olemme joululomalla 6.1.2019 asti. Katso tuntiajat nettikalenteristamme. Tervetuloa ostoksille!
Toimitamme tuotteita ja lahjakortteja myös postitse. Postimaksut 4-10€ paketin koosta riippuen. Tarjoamme postikulut yli 200€ tilauksiin. Tutustu myynnissä oleviin ilmajoogakankaisiin ja pitoapuihin.

 

Kokosimme neljä parasta tarjouslahjaideaa itselle tai kamulle:

🎁 1. Kultajäsenyys, tammikuun jäsenmaksu -50%

Jäsenyys kannattaa, jos käyt noin parilla tunnilla viikossa tai useammin.
Kultajäsenenä pääset kaikille tunneillemme, intensiiveille ja erikoiskursseille rajattomasti kiinteällä kuukausihinnalla. Lisäksi pääset tekemään omaa treeniä saleissamme jäsentreeniaikoina. Katso muut huiput jäsenedut!

Kultajäsenyys 12kk 109€ / 95€* / kk ➡️ Tammikuun jäsenmaksu 54,50€ / 47,50€*
Kultajäsenyys 6kk 119€ / 105€* /kk ➡️ Tammikuun jäsenmaksu 59,50€ / 52,50€*

*Edullisemmat hinnat opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja kotivanhemmille. Hinnat ovat kuukausihintoja. Kampanja koskee vain tammikuun 2019 jäsenmaksua. Muut jäsenmaksut hinnaston mukaan.
Lue lisää jäsenkampanjasta.


🎁 2. Lahjakortti tuotteisiimme tai palveluihimme

Kuva: Timna Veijanen

Lahjakortti on helppo lahja, jonka saaja voi käyttää haluamallaan tavalla joko tunteihin, vaatteisiin, pitoapuihin tai treenitarvikkeisiin!
Hanki lahjakortti haluamallesi summalle.
Lahjakortin voi osoittaa tiettyyn kohteeseen tai käyttökohteen voi jättää avoimeksi.
Tutustu sarjakortteihin sekä muihin tuotteisiimme.


Lahjakortin ostajana saat muista tuotteistamme -10%. Etu koskee tuotteita ja palveluita, mutta ei jäsenyyksiä.

🎁 3. Ilmajoogakangas ja kiinnityspaketti yhteensä 179€ (norm. 199€)

Oma ilmajoogakangas tekee kodista joogastudion! Rentoudu ja roiku, venyttele ja huolla, treenaa ja hikoile tai leiki ja temppuile – ilmajoogakangas on hurjan monikäyttöinen.
Kankaat ja kiinnityspaketit puu-, betoni- ja ontelolaattakatolle ovat myynnissä paikan päällä tai tilattavissa postitse. Lue lisää kankaista ja katso tilausohjeet!


🎁 4. Foam roller ja venyttelynauha yhteensä 49€ (norm. 69€)

Kylmillä keleillä kroppa tarvitsee erityistä huomiota, jotta treenit sujuvat ja loukkaantumisia tai jumeja ei tulisi. Omalla foam rollerilla ja venyttelynauhalla huollat ja hierot kireydet pois missä ja milloin tahansa!
Foam rollereita löytyy väreissä oranssi ja maastonvihreä. RSPn logolla varustetut venyttelynauhat väreissä musta ja keltainen. Tuotteet ovat myynnissä paikan päällä tai tilattavissa postitse. Tutustu tilausohjeisiin.


Kampanjat ja edut ovat voimassa 1.-31.12.2018 tai niin kauan kuin tuotteita riittää, ellei toisin mainita.


Tervetuloa liikuttaville lahjaostoksille paikan päälle tai sähköpostitse!


Kommentit